Nyt

Fra et interview i avisen Information:

Så siger han noget, han godt ved, man ikke må sige i dansk politik. Jens Rohde har en drøm om at give alle, der er i Danmark som asylansøgere på nuværende tidspunkt, statsborgerskab.

»Statsborgerskab er i mine øjne ikke andet end en ramme om vores rettigheder og pligter som borgere i det land, vi bor i. Ikke andet,« siger han. Han indrømmer, at ideen ikke har gang på dansk jord – i hvert fald ikke på Christiansborg.

»Men hvor ville det dog være fantastisk for de mennesker, der er her, hvis man kunne give dem den fred i livet og sige: I er her, velkommen. Nu er der ikke mere udrejsecenter her.«

Jens Rohde mener altså personer der har haft ulovlig adgang til Danmark og som er afvist som flygtninge ikke alene skal ikke skal udvises. De skal have statsborgerskab. Jens Rohde mener det er deres migrantion og ophold i Danmark der skal være bestemmende for lovgivningen i Danmark og at danskernes fremtid skal bestemmes af menneskesmuglere og de evindelige konflikter i muslimske områder.

Eller med andre ord  – Danmark er bare et land nogen bor i og hvor statsborgerskab giver retten til danskernes goder og land.

Information

ANNONSE