Nyt

Den tidligere Venstrepolitiker Jens Rohde har tidligere påstået islam ikke har noget med terror at gøre.

Det gjorde han på Facebook sidste december.

Inden Jens Rohde slettede sit “islam har intet med terroren at gøre” blev det redigeret flere gange

Jens Rohde slettede sit opslag om terrorangrebet i Strasbourg

Lørdag valgte han på Dannebrogs 800 årsdag at hetze mod Nationens flag og danskerne og koble kristendommen sammen med vold.

Følgende skrev han på Facebook:

Når jeg tænker på, hvad vi beskylder andre kulturer for at dyrke af middelalderforestillinger og religiøst vrøvl, forekommer det en anelse pudsigt, at vi selv dyrker en åbenbar løgn, som blot havde til formål at give vort flag guddommelig kristen kraft til kampen mod hedningene. 
Dannebrog er smukt og spejler sandt nok meget historie og identitet, og jeg hejser flaget hjemme i dag, men hold dog op med at fortælle vores børn, at det faldt ned fra himlen. Det blev skabt af mennesker til voldeligt kristent korstog. Men det er selvfølgelig en lidt ubekvem historie at videregive……

Opslaget fik rigtigt mange kommentarer og rigtigt mange kritiserede Jens Rohde manglende pli og hetz, hvilket fik ham til tasterne igen.

Jens RohdeHold da op! Det var vist en sandhed, der gjorde ondt på alle ytringsfrihedsfundamentalisterne.
At man forholder sig nøgternt til sit lands historie og visse menneskers udtalte hykleri, betyder ikke, at man hader hverken det eller dets flag. Tværtimod. Det fremgår sådan set også af opdateringen, som åbenbart blev lidt for lang til, at alle kunne stave sig igennem.

Korstog er altså “voldelige og kristne” ifølge Jens Rohde, mens jihadisme og islamisk terror omvendt ikke har noget med islam at gøre.

Se også:

Jens Rohde – Vil “save politiske ben over med en dejskraber” til Rasmus Jarlov

ANNONSE