Kommentar

Justitsminister Peter Hummelgaard forklarede for få dage siden, at meningen med Koranloven var at afværge terror. Med andre ord: Hvis Danmark ikke gjorde indhug i ytringsfriheden og ophøjede mordermanualen Koranen til et helligt og ukrænkeligt skrift, kunne vi frygte, at Muhameds tro agenter ville myrde løs i Danmark.
Få dage efter skal vi så opleve, at politiet har pågrebet tre formodede terrorister i Danmark, mens hollandsk politi har arresteret yderligere en, der antages at have været med i netværket. De arresterede antages at have haft forbindelse til den muhamedanske organisation Loyal to Familia, som er forbudt.
Politiet vil intet oplyse om resultatet af de ransagninger, der er foretaget, om mulige motiver eller om formodede terrormål, men det antages, at målet kunne være jøder eller jødiske institutioner. Det mener i hvert fald justitsminister Hummelgaard, der betegner det som tragisk, at ”danske jøder skal føle sig truet på grund af deres herkomst og på grund af konflikter, som foregår langt væk”.
Det har gjort ”kæmpe indtryk” på justitsministeren, at vi nu skal opleve antisemitisme i Danmark.
”Jeg har siden 7. oktober været i meget tæt kontakt med det jødiske samfund, og det gør et kæmpe indtryk på mig, hvordan de har oplevet en eskalering af chikane, trusler, antisemitisme og nu desværre det her oveni”, lyder det fra justitsministeren.
De tre personer, der er blevet anholdt i Danmark, vil blive sigtet efter straffelovens bestemmelse om terror, og politiet vil forsøge at få dem varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i dag.
Anklagemyndigheden vil bede dommeren om dobbeltlukkede døre.
Chefpolitiinspektør hos Politiets Efterretningstjeneste, Flemming Drejer, oplyser, at der stadig forestår et stort efterforskningsarbejde.
Statsminister Mette Frederiksen, der er til EU-topmøde i Bruxelles, betegner sagen som ”uhyre alvorlig”. ”Det er så alvorligt, som det kan blive”, siger hun under et pressemøde.
Sagen understreger, ”hvad det er for en situation, vi står i i Danmark”, udtaler statsministeren. ”Der er nogen, der bor i Danmark, som ikke vil os det godt, som er imod vores demokrati, som er imod vores frihed og i virkeligheden det danske samfund, med alt hvad det indebærer af gode ting – frihed, ligestilling mellem kønnene”, udtaler Mette Frederiksen.
Det er en gåde, hvorfor landets øverste ledelse er opskræmt over resultaterne af dens egen årelange indvandrings- og asylpolitik. Hvad havde de forestillet sig ville ske, når de årti efter årti har importeret Koran-tilhængere og bøjet sig for internationale konventioner, der forbyder os at udvise hellige krigere og tage statsborgerskabet fra dem, der griner os op i vores åbne ansigt og ikke efterlader nogen tvivl om, at de vil slå os ihjel den dag, de får chancen?
Nu har politikerne tilmed ydmyget danskerne i form af en Koranlov, hvis mening var at fedte for de hellige terrorister i den forhåbning, at de ville blive søde og lade være med at føre hellig krig på dansk grund.
Man venter spændt på, hvilke nye indgreb i danskernes frihed politikerne vil gribe til for at tækkes Muhameds bevæbnede mænd.
ANNONSE