Hovederne på bloggen

 

Han var ond, dum, liderlig, korrupt samt agent for Rusland, og ingen ville kendes ved ham. Men nu er de store begyndt at flokkes om denne internationale skadevolder. Macron og Merkel har været på besøg, og efter at have slugt en del kameler har den britiske premierminister, Theresa May, inviteret ham til London

Alle mener noget om præsidenten, og der går ikke en dag, uden at han bliver diskuteret. Flere journalistårgange får deres udkomme ved at afsløre ham. Rent PR-mæssigt er det godt klaret af en mand, der som Trump ikke har en fortid i politik.

Hvad er hans hemmelighed? Jo, det er ligesom med bolsjevikkerne i Rusland, der efter at have taget magten offentliggjorde alle de lokumsaftaler, som tsaren havde indgået.

Det var et knusende slag mod det traditionelle diplomati, der lever af at føre forhandlinger bag lukkede døre.

Trump gider det ikke, men siger sin mening. Det har fået talrige statsledere til at ryste.

 

 

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria