Nyt

 

Arif Moradi sammen med en af sine midaldrende, kvindelige støtter: Anna Doll, koordinator for ”Tillsammans” (Söderköping kommune).

Afghaneren Arif Moradi, dømt for at have sex-chikaneret en 14-årig pige på en konfirmandlejr, leder i dag protester mod udvisninger i Göteborg, rapporterer blandt andre Nyheter Idag.

Moradi fik for nylig bevilget opholdstilladelse i Sverige, fordi han hævder at være konverteret fra islam til kristendommen, som Document har rapporteret om.

Migrationsverket skulle i dag returnere tyve «uledsagede flygtningebørn» som var kommet til Sverige fra Iran og Afghanistan. Aktivister demonstrerede ved Migrationsverkets bygninger i Kållered, hvor «børnene» befandt sig mens de ventede på transport til Landvetter flyveplads.

I et indlæg på Facebook skriver Moradi (pudsigt nok under navnet Niklas Mo) om sine oplevelser på et modtagelsescenter og hvor inhumane udvisningerne er, samt opfordrer folk til at begive sig til Kållered for at slutte sig til protesten:

Kære venner, der er mange personer som ham, der stadig sidder på forskellige internater, låst inde i Sverige.
Nogle af dem risikerer at blive udvist på mandag.

Hvis I vil redde deres liv, så vær søde at tage til Kållered på mandag mod de inhumane udvisninger.

Hvis I ikke kan komme, så giv venligst et bidrag til de grupper som hjælper de mennesker.
F. ex ”Stöttepelaren”, ”Hopp til Kabul” og andre aktivister som kæmper dag og nat.

Hvis I ikke har råd til at bidrage økonomisk, kan I hjælpe dem på mange andre måder. F. ex maile til politikerne, forsøge at få mediernes opmærksomhed, besøge internatet og møde dem som sidder låst inde, og mange andre ting man kan gøre.

Tak Arif. <3

 

ANNONSE