Nyt

Migrationsverket – den svenske Udlændingestyrelse – forøger nu sit bidrag til EASO (European Asylum Support Agency) med yderligere 10 medarbejdere.

EASO er EUs organ til at hjælpe flygtninge og migranter og facilitere fordelingen af dem mellem medlemslandene. De 10 medarbejdere, som Sverige nu forøger sit bidrag med, skal sendes til Italien og Grækenland for at hjælpe til at med at fordele asylsøgere.
I Italien skal de svenske migrationsmedarbejdere især arbejde med at hjælpe uledsagede børn videre til Europa og i Grækenland bliver opgaven at registrere migranterne og informere dem om fordelingsprocessen videre ind i Europa.
Den svenske iver efter at være behjælpelig med at lukke så mange migranter ind i Europa som muligt kender tilsyneladende ingen grænser. Hverken i forhold til deres eget land – eller når det drejer sig om at presse flere ind i andre EU-lande.
 http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2016/2016-10-13-Medarbetare-fran-Migrationsverket-till-Italien-och-Grekland.html
ANNONSE

Ét svar til “Sverige sender 10 ekstra mand til Italien og Grækenland for at hjælpe migranter”

  1. The Lying Press siger:

    Hvad andet kunne man forvente af det svenske kalifat?

    Det rigtige og ansvarlige at gøre er at sende bevæbnede soldater til grænsen for at beskytte Europa mod de illegale migranters indtrængen og hærgen.