Nyt

Foto: Wikipedia Commons

Corina Cretu siger, at migrantghettoerne i Europa vil blive en «atombombe» af uro. Hun vil have, at EU skal bruge over 300 milliarder euro på at tackle problemet. EU har sit eget «krigsbudget» til at udjævne forskelle mellem landenes udbetalinger, og det er dette Corina Cretu mener nu må bruges for at holde migrantbefolkningen i skak.

Europas politikere tror fremdeles, at det er muligt at bremse segregering og parallelsamfund ved at give migranterne flere penge. Cretu udtalte i World Urban Forum i Malaysia at «social integrering vil blive afgørende i de kommende år».

«Hvis vi tillader ghettoer eller segregering af migranter, så vil dette blive en atombombe i fremtiden».

Cretus udtalelser og løsningsforslag viser, hvor håbløst langt efter udviklingen og realiteterne politikerne befinder sig.

Daily Mail

 

ANNONSE

Mest læst

Al-Araberlingske