Nyt

Nye tekstmeddelelser fra september 2016 mellem FBI-agent Peter Strzok og hans elskerinde, FBI-jurist Lisa Page, viser at Obama ønskede at være opdateret på udviklingen i Hillarys email skandale. Page bearbejdede tidligere FBI direktør James Comey for at få ham til at briefe Obama om detaljer i en bestemt undersøgelse.

Det fremgår også af meldingerne at nr. 2 i FBI, Andrew McCabe, sad inde med titusinder af emails som blev fundet på Huma Abdins og Anthony Weiners laptoppe i en måned, før han gjorde noget

Page afslørede også i sin kommunikation med Strzok, at fhv. FBIs vicedirektør Andrew McGabe kendte til emails, som var blevet opdaget på Clintons medhjælpers Huma Abedins computer den 28. september 2016. Comey orienterede ikke Kongressen om denne samling mails indtil få dage før valget den 28. oktober 2016.

ANNONSE

Dette var en kritisk periode, indledningen på valgkampen. Var det for at skåne Hillary at McCabe ikke slog alarm? Da Comey fik meddelserne at se, skrev han et brev til de seks ledere i Kongressen og informerede om disse emails. Det førte øjeblikkelig til lækager. Demokraterne mener det var en hovedforklaring på at de tabte.

Texts From Anti-Trump FBI Officials Reveal Obama Wanted ‘To Know Everything’ About Clinton Investigation

ANNONSE