Nyt

»Ekspert« – med statslig finansiering – bortforklarer de mange gruppevoldtægter i Malmø med «tilgængelighed». Hun er måske hver eneste krone værd for regeringen – ofrene har det nok værre.

Og hvem i Sverige reagerer på denne, mildt sagt, meningsløse «ekspertanalyse»? Jo selvsagt, Joakim Lamotte – journalisten som forlod den etablerede medieverden fordi journalisterne skabte sin egen virkelighed, en «virkelighed» han ikke kunne tage del i.

 

Joakim Lamotte peger – med rette – på, at politikerne og «eksperterne» ikke tager de grove seksualforbrydelser i Sverige alvorligt (Foto: Lamottes FB-side)

Lamotte, som har skabt sit eget univers på Facebook med over 140.000 følgere, henviser til at der i weekenden skete yderligere en gruppevoldtægt i Malmø. En kvinde blev bedøvet natten til lørdag den 3. februar, derefter bortført til et lokale, hvor en række mænd forgreb sig på hende, melder Aftonbladet. Der skal være tale om «fire-fem yngre mænd» – og ingen er endnu pågrebet.

 

Dette er den femte gruppevoldtægt i Malmø siden november 2017.

Lamotte kæmper med næb og klør:

Den her udvikling er skræmmende og samtidigt vil ingen tage problemerne alvorligt.

Velbetalte «eksperter» og meningsdannere slår just nu knude på sig selv for at forsøge at forklare, hvorfor de grove seksualforbrydelser øges med turbofart. En af dem som har fået mest opmærksomhed som «ekspert» de seneste år er kriminologen Nina Rung. Hun mener at forøgelsen af seksualforbrydelser skyldes dating apps. 

Lamotte mener, at fornægtelsen af stigningen i sager af grov seksuel vold er hinsidig al fornuft. Men forskere og såkaldte «eksperter» indser at de har tabt, derfor prøver de sig nu med disse «alternative» forklaringer. Som Lamotte påpeger: Kan de samme ”eksperter, sådanne som Nina Rung, se de kvinder som er blevet gruppevoldtaget i Malmø i øjnene og fortælle dem at dette skyldes «dating-apps og let tilgængelighed»!?

ANNONSE

Se video hos Lamotte

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

ANNONSE