Nyt

Mia (15) blev stukket flere gange med en 20 cm lang køkkenkniv af den «mindreårige» afghanske asylsøger foran øjnene på chokerede kunder i apoteket i den lille tyske by. (skærmdump, bild.de)

Mia (15) blev onsdag stukket til døde af sin ekskæreste – et uledsaget flygtningebar fra Afghanistan, som påstås at være 15 år.

Drabet skete i den lille by Kandel, i det sydvestlige Tyskland. Den afghanske asylsøger blev torsdag varetægtsfængslet og sigtet for drab.

Nu reagerer Mias far. Fredag sagde han til Bild-Zeitung, at de havde taget imod den unge afghaner som en søn, men samtidig afviser han kategorisk sigtedes opgivne alder.

– Ikke tale om at han kun er 15 år.

– Vi håber, at vi gennem efterforskningen får hans virkelige alder at vide, siger han til Bild.

Blomster blev lagt udenfor apoteket i Kandel i Rheinland-Pfalz.

I så fald vil det ikke være første gang en domstol tematiserer alderen på en påstået mindreårig asylsøger, skriver Frankfurter Allgemeine Zeitung. I retssagen mod asylsøgeren Hussein Khavari, som stod tiltalt i Freiburg for nylig, vidnede vedkommendes far, som oplyste, at sønnens alder på gerningstidspunktet var 32 år, og ikke 17, som tiltalte havde hævdet.

Hussein Khavari fik asyl som uledsaget flygtningebarn i Tyskland efter at være ankommet uden papirer i efteråret 2015. Han voldtog og dræbte den 19 årige medicinstuderende Maria Ladenburger i Freiburg den 16. oktober 2016 for derefter at smide hende i floden Dreisam.

ANNONSE

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

2 svar til “Mias far om den drabssigtede afghaner: Ikke tale om, at han er 15 år!”

  1. Glennie Sørensen siger:

    Efter billedet at dømme, er han mindst 30 år, formentlig 35 ….. Hvem pokker kan tro, at personen på billedet er 15 år ? det skriger til himlen…