Nyt

Foto – Den hovedmisænkte Majd H.

Flere detaljer af den grusomme gruppevoldtægt af en 18 årig kvinde den 13- oktober i den tyske by Freiburg er kommet frem.

De otte fængslede er alle anholdt i og omkring byen Freiburg. De er alle tidligere kendt af politiet i anden forbindelse og anholdelserne fandt overvejende sted i asylhjem.

På ofret fandt politiet. DNA-spor der førte til anholdelsen af den 19 årige syrer som var allerede var registeret i politiets DNA-register.

Borgmesteren i byen Freiburg Martin Horn udtaler i forbindelse med gruppevoldtægten at man ikke skal dømme flygtninge på forhånd og at de fleste migranter i Tyskland er tro mod lovene. Målet skal være at gøre Freiburg mere sikker med en højere tilstedeværelse af politi.

DIE WELT – Gruppe vergewaltigt 18-Jährige vor Freiburger Disco

Den hovedmistænkte og angivelige leder af gruppevoldtægten er syreren Majd H. på 21 år og som allerede var eftersøgt af politiet. Denne blev anholdt i et asylhjem lørdag den 20. oktober. Ifølge oplysninger i avisen BILD skulle gruppevoldtægten have varet fire timer.

Bild Zeitung – Martyrium soll vier Stunden gedauert haben

Den hovedmistænkte er kurder fra Syrien og kom til Tyskland i 2014 og bor i Freiburg sammen med sin broder, forældre og en onkel.

På Majd H.s Facebookside er der et foto hvor han står med et maskingevær og teksten lyder ifølge BILD – “Jeg er kurder og mit hjerte er af jern. Jeg kommer fra byen Qamischli”.

ANNONSE

Freiburg ligger i delstaten Baden-Württemberg og her siger indenrigsminister Thomas Strobl at han har medfølelse med ofret.

Bild Zeitung

Freiburg er tidligere blevet ramt af en anden grusom sag hvor den 19 årige Maria L blev myrdet af asylansøgeren Hussein K.

Merkur – Wegen Mordes an Studentin: Asylbewerber zu Höchststrafe verurteilt

ANNONSE