Nyt

To personer er pågrebet mistænkt for drap og drabsforsøg efter at to mænd blev skudt i stockholmsforstaden Skärholmen onsdag.

To alvorlig sårede personer ble fundet to forskellige steder i forstaden. Redningsmandskab blev varslet ved 15-tiden.

– Jag satt i vardagsrummet när jag hörde massor med smällar, sier en som bor i området til Aftonbladet.

De to blev kørt til hospitalet, hvor den ene døde i løbet af aftenen. Den anden er fortsat indlagt, alvorligt såret. Politiet har sigtet to for mord og mordforsøg.

Ifølge Aftonbladet skal de to have befundet sig i samme bil, da de ble beskudt. De blev imidlertid fundet et stykke fra hinanden – den ene i en havareret bil, den anden i et boligområde.

Expressen har talt med et vidne, der kom forbi gerningsstedet kort efter skyderiet. Hun beskriver, hvordan den havarerede bil stod midt på vejen og hun kunne se, at føreren lå livløs inde i bilen.

– Det måste ha varit bara någon minut efter att det hänt. Det var bara en bil som stannat och en tjej var på väg fram mot honom, berättar vittnet.

En god hhalv time senere kom hun igen forbi stedet:

– Då var det massor av poliser överallt – polishelikoptrar och piketbilar.

Et andet vidne boede lige i nærheden:

– Jag hörde skottlossningen och sprang ut på balkongen. Jag hörde cirka tio skott i osammanhängande takt, först trodde jag att det var smällare, säger hon.

På en græsplæne i boligområdet lå den anden tilskadekomne, en ung mand på ca. 20-25 år.

– Folk startade hjärt- och lungräddning fram till att ambulansen kom. Folk grät och det var panik, det kändes som att vara med i en film, har vittnet berättat.

Lørdag aften indtraf en lignende skudepisode i Vårby gård, relativt nær Skärholmen. Manden døde senere på sygehuset af sine skader.

 

Aftonbladet: Två skjutna i Skärholmen – en död

Expressen: En död och en skadad efter skottlossning

ANNONSE