Nyt

To mænd i 20´erne blev sent onsdag aften fundet skudt i en bil i Kista i Stockholm. Klokken 04.15 torsdag oplyste politiet, at begge er døde.

Politiet modtog alarmen kort efter klokken 22 onsdag og fandt de to personer alvorligt sårede, i en bil.

– Det är två personer, det är så mycket vi vill uttala oss om i nuläget, sa Anna Westberg, pressetalsperson ved politiet i Stockholm.

Bilen de to blev fundet i stod med døren åben og lysene på. Skærmdump, Expressen.

To personer blev observeret løbende fra gerningsstedet. De skal efterfølgende have forladt stedet i en lys bil, skriver Aftonbladet. Ved midnat var ingen endnu pågrebet.

Westberg siger til Expressen, at vidner fandt de to i bilen og så at to andre forsvandt i en bil:

– Men vi vill inte gå in närmare på exakta omständigheter i och med att utredningsarbetet pågår i detta nu och en insats pågår.

Kørt til hospitalet af politiet

De to hårdt sårede personer blev kørt til Karolinska sjukhuset i Solna af politiet. Det gjorde man, fordi det hastede med at få dem under behandling,

Den ene mand døde klokken 22.42, den anden 02.27.

På billeder ser man en bil med frontlysene på og en dør åben. Vinduet i døren er knust. Bilen har intet registreringsskilt.

Helikopter og stort opbud af mandskab

Det var hele natten et massivt politiopbud i Kista. Omkring midnat udtalte Anna Westberg:

– Vi har flertalet patruller som är inblandade i arbetet. Det är en så kallad särskild händelse som är inledd. Det är något man gör vid större händelser för att kunna ha så mycket resurser som det kräver.

Aftonbladets udsendte rapporterede om store mængder politi, inklusive hundepatruljer og en helikopter, som kredser over området:

– Det är nära ett bostadsområde med radhus som det här har hänt. Här ligger också en skola. Polisen går just nu runt och knackar dörr i bostadsområdet. Man är också här med hundpatrull och har dragit upp stora avspärrningar.

 

Aftonbladet: Två män skjutna i Kista • Uppgifter: Skjutna i huvudet

Expressen: Uppgifter: Två skjutna i huvudet i Kista

ANNONSE

Ét svar til “Stockholm: To mænd dræbt af skud i hovedet”

  1. The Lying Press siger:

    Der var også en der fik skåret hovedet af forleden i det multikulturelle paradis Sverige.
    http://www.friatider.se/ena-offret-i-hallonbergen-fick-halsen-avskuren