Hovederne på bloggen

“Bundlinjen er meget enkel: Fortsæt masseindvandringen, og Danmark bliver et fattigere land. Fortsæt masseindvandringen fra den tredje verden, og den danske velfærdsstat går nedenom og hjem. Fortsæt masseindvandringen, og indhegnede områder for overklassen og den bedrestillede middelklasse vil blive almindelige. “

Med henvisning til endnu en undersøgelse, der med al (u)ønskelig tydelighed viser, at ikke-vestlige indvandrere klarer sig markant dårligere end danskere, undres Morten Uhrskov såre over, hvor længe danske politikere vil fortsætte den uansvarlige kurs i udlændingepolitikken, der med stigende fart er ved at ødelægge vores land.

Læs Uhrskovs indlæg her:

 

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9111056/ikkevestlige-elever-bagud-fra-start/

ANNONSE