Hovederne på bloggen

“Martin Schulz er legemliggørelsen af det mere og mere totalitære EU, vi vansmægter med for nærværende. De vesteuropæiske landes udlændingepolitik har været en udsøgt katastrofe i årtier samtidig med, at EU har udhulet medlemslandenes suverænitet bid for bid. I stedet for at erkende, at politikken har været forfejlet, tror EU-fanatikerne, at mere af det samme dårlige er vejen frem. Det ironiske ligger selvsagt deri, at denne forkerte politik vil få EU til at bryde sammen langt hurtigere, end tilfældet ellers ville være.”

Morten Uhskov sender en polemisk tak til lederen af det tyske socialdemokrati, Martin Schulz fordi han med sit afslørende forslag om at sætte turbo på Europas Forenede Stater, at have fremmet alle EU-modstandere og -skeptikeres sag. På sin egen bagvendte måde bliver Schulz sin egen værste fjende – og hans meningsmodstanderes bedste ven i denne sag. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10100381/tak-til-martin-schulz/

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE