Hovederne på bloggen

“Fremtiden kommer i stedet til at se ud nogenlunde som følger: Den vestlige verden, inklusive USA, er relativt svækket. Det er den på grund af dele af den øvrige verdens industrialisering, og den er det især internt gennem ukontrolleret indvandring. Men den vestlige verden er stadig rigeligt stærk til at hævde sit eget, og det vil den meget snart begynde at gøre. Hvad det vil betyde i USA, er uklart, idet udskiftningen af den europæiske befolkning er langt mere fremskreden end i selve Europa. I Europa derimod vil tendensen blive vendt indenfor kort tid. Masseindvandringen vil ophøre, og betydelige dele af de utilpassede indvandrergrupper vil blive genbosat i oprindelseslandene.”

Morten Uhrskov i et sjældent optimistisk indlæg, hvor han med indsættelsen af Donald Trump spår indvarslingen af en ny æra, hvor USA ikke vil se sig selv som verdens frelser – og det vil være et absolut gode, fordi det vil stoppe det ufrugtbare og nytteløse forsøg på kulturimperialisme, som Vesten med USA i spidsen har prøv et at gennemføre i en række ikke-vestlige lande. Vi kan ikke indføre vestligt demokrati i lande, der er væsensforskellige fra os, og det er en lykke, at vi med Trump er kommet til den konklusion. Læs Uhrskovs indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9282882/boer-usa-traekke-sig-tilbage/

ANNONSE

Ét svar til “Bør USA trække sig tilbage?”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg håber virkelig inderligt, at Mortens optimisme kommer til at holde stik.