Nyt

I et travlt shoppingområde i den engelske by Stevenage opdagede man onsdag morgen en kaffekop med microchips og ledninger. Det førte straks til panik, bombealarm og evakuering af området. En kontrolleret sprængning blev udført af bombegruppen, som ankom.

En talsperson for politiet bemærkede:

«The report came into us as a coffee cup with protruding wires found by a member of the public in the car park in The Forum. Public safety remained paramount throughout the operation and there has been no injuries as a result of swift intervention by the police.»

Kaffekoppen viste sig at være bombefri. Med alle de overvågningskameraer som der er i de britiske byer, så finder politiet nok snart «spøgefuglen».

En bombeudrykning kræver folk fra både brandvæsen, politi og ambulancetjeneste. Den tid der blev spildt på denne indsats er et tab for alle beredskaber og dem, som har brug for deres hjælp.

ANNONSE