Hovederne på bloggen

“Bliver Trump så mirakelmageren, der heler alle USA’s sår og løser alle USA’s mange problemer? Nej, med stor sandsynlighed ikke. Men, og det er afgørende: Ingen præsident i nyere tid har udtalt, at han tager disse problemer alvorligt, og at han vil forsøge at gøre noget ved dem, hvad enten det handler om grænsebevogtning eller arbejdspladser. Det er for mig at se al rigelig grund til at håbe på, at Trump kan gøre en positiv forskel de næste fire år.”

Morten Uhrskov gennemgår hovedpunkterne for hans støtte til præsident Trump, herunder ikke mindst Trumps vilje til at beskytte USA mod udvanding af den WASP-kultur (white anglo saxon protestants), der er kernen i USAs kultur. Masseindvandring fra andre kulturer, der som den latinamerikanske kun har ringe social mobilitet og som lægger stort pres på de amerikanske velfærdsinstitutioner skal erkendes og modsvares. Det gør Trump, ligesom han sætter behovet for trække arbejdspladser til middelklassen tilbage til USA i centrum.

Læs Uhrskovs indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9312965/hvorfor-jeg-stoetter-trump/

ANNONSE