Hovederne på bloggen

“Donald Trump lovede i sin første tale som præsident at lade amerikanske interesser komme først, men læg vel mærke til, at det vil være en hjælp til os i Europa, ikke en hindring. Det vil betyde, at vi skal tage os sammen og styrke vores villighed til at forsvare os selv. Det betyder, at vi af os selv, men også efter inspiration fra USA, får styr på vores grænser og igen bliver herrer i eget hus.”

Morten Uhrskov er begejstret for Trumps indsættelsestale, der varsler et muligt paradigmeskifte – ikke bare i USA, men også i Europa. USA har altid – på godt og ondt – haft stor afsmittende effekt på Europa, skriver Uhrskov, og Trumps løfte om at sætte amerikanske interesser først, er et løfte som vi også bør lægge os på sinde i forhold til vores eget land.

Vi skal gribe de udfordringer, der her er indvarslet, skriver Uhrskov, hvis indlæg kan læses her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9308039/en-stor-tiltraedelsestale-af-donald-trump/

ANNONSE

Mest læst

Joe Biden er ond