Hovederne på bloggen

“Læren af denne almindelige elendighed er ret enkel: Enhver såkaldt integrationsindsats – bortset fra at lære det danske sprog – er med største sandsynlighed nyttesløs. Det vil være langt bedre at spare disse penge, derpå standse enhver yderligere indvandring fra ikke-vestlige lande, ganske særligt fra muslimsk dominerede lande, og derpå iværksætte programmer for hjemsendelse af de mange utilpassede.”

Morten Uhrskov kan ikke finde undersøgelser af, hvorvidt alle de integrationsprojekter, der gennem tiden er iværksat for milliarder overhovedet virker. Intet tyder dog på, at de har en effekt, og undersøgelser fra USA viser da også, at udover sprog – så lærer indvandrergrupper absolut intet af integrationsprojekter – som derfor lige så godt kunne spares og pengene bruges på noget andet. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9971947/virker-integrationsprojekter/

ANNONSE