Hovederne på bloggen

“Den ikke-eksisterende sammenhæng mellem den proklamerede og den førte politik, skyldes helt grundlæggende, at økonomisk politik er afpolitiseret. Jovist holder politikerne grundigt øje med teknokraterne, men det er sidstnævnte, der sætter retningen. Politikerne har observatørstatus med taleret. Den sidste bruger de flittigt, og derfor kan man let få det indtryk, at der foregår en reel betydningsfuld politisk samtale. Stor ståhej for ingenting.”

Rune Selsing skriver om den kommende regeringsdannelse, der markerer en tilbagevenden til eller snarere markering af, at alt er som det plejer: Der er ingen forskel på den økonomiske politik hvad enten det er Socialdemokraterne eller Venstre, der står i spidsen for en regering. Denne lidt nedslående konstatering følges dog af håbet om, at den nye regeringen så i stedet vil koncentrere sig om at løse andre, meget presserende problemer – som udlændingespørgsmålene, f.eks.

Læs Rune Selsings indlæg  her:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9182591/nu-slipper-vi-forhaabentlig-for-den-ligegyldige-diskussion-om-oekonomi/

ANNONSE