Hovederne på bloggen

“Sagt på en anden måde er magtelitens identitetsprojekt den store hindring for at handle rationelt i en farlig tid. Vi kan kun håbe på, at internationalismens fald sker tids nok til, at ledere, der faktisk kerer sig om befolkning og virkelighed, kan komme til. Ellers risikerer vi at miste meget mere end et par kosmopolitters affekterede fremtidsdrømme.”

Det er simpelthen spot on, hvad Rune Selsing skriver i sit indlæg her . Den vestlige universalisme og tro på vestlige værdier som evigt implementerbare afføder en art kulturimperialisme, der ikke bare truer med at ødelægge de områder de vestlige lande prøver at redde fra dem selv – det truer i sidste ende også os selv og vores egen kultur.

Rune Selsing kandiderer voldsomt til at blive ugens bedste hoved på bloggen.

ANNONSE