Hovederne på bloggen

“Jeg har hørt personer fra Dansk Folkeparti udtale, at Kristian bare ikke er god til det med indvandringspolitikken. Men så skulle, han finde et andet parti at være formand for. I Liberal Alliance sender de heller ikke en kunsthistoriker til at lede deres djøfiserede skattekorstog, vel? Dansk Folkeparti har en formand, der er blank i forhold til partiets altafgørende mærkesag. Et parti uden politik er blot en konspiration til at opnå magt.”

Rune Selsing har en skarp og præcis analyse af Dansk Folkepartis mærkesags-deroute. De har med Kristian Thulesen-Dahl som leder forladt deres kernesager og givet køb på deres ellers så stålsatte forsvar for nationalstaten Danmark. KTD kunne, påpeger Selsing, have solgt lettelserne i topskatten for et lille, men effektivt opgør med de konventioner, der tilsyneladende forhindrer os i at passe på vores land: Lade Højesteret fortolke konventionerne i stedet for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Det gør han ikke, fordi topskattelettelser er blevet værre for KTD end værnet om Danmark.

Læs Selsings svirper her

ANNONSE

Mest læst

Al-Araberlingske