Hovederne på bloggen

“Og når nu terroren, den grove vold og voldtægterne er et politisk problem, er der samtidig tale om et politisk valg. I dag er det helt nøgternt sådan, at flertallet af danske politikere de facto accepterer mere grov vold, flere voldtægter og øget risiko for terror, som en pris, der er værd at betale. Der er tale om en politisk afvejning. Skal vi lukke asylvejen kræver det – udover et ydmygende illusionstab – et opgør med en række internationale institutioner, som utvivlsomt vil være smertefuldt at gennemføre.”

Rune Selsing skriver om den stadigt mere groteske benægtelse af sammenhængen mellem islam og terror, som endnu er fremherskende blandt mange politikere. Og om den ligeså groteske uvilje mod at gøre noget ved vrangforestillingen om, at terrorhandlinger begået i Vesten af islamister skyldes socio-økonomiske faktorer, fordi den indebærer en erkendelse af. at man har truffet et fatalt forkert valg ved at tillade muslimsk indvandring.

Læs Selsings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9260056/flygtninge-islam-og-terror/

ANNONSE