Nyt

Nye emails fra Hillary Clintons tid som udenrigsminister viser at hun og hendes medarbejdere solgte kontakter til Obama-administrationen til mennesker som gav store beløb til Clinton Foundation.

Det er vanskelig at kalde det noget andet end salg når koblingen mellem penge og tjenester var så tydelig som det fremgår i emailene.

Det er Judicial Watch som har fået udleveret emailene som viser at Hillary lod sig købe. Afsløringerne kan denne gang vise sig ødelæggende for hendes rygte.

Hillary Clinton put the State Department up for sale, with top aides pulling strings and doing favors for fat-cat donors to the Clinton Foundation — including a shady billionaire, according to smoking-gun emails released Tuesday.

The stunning revelations include how wealthy contributors seeking influence or prestigious government gigs could fork over piles of cash to get access to Clinton’s inner circle, including top aides Huma Abedin and Cheryl Mills.

Doug Band var ansvarlig for Clinton-stiftelsen i 2009. I april skriver han til Abedin og Mills på vegne af en stenrig donor, Gilbert Chagoury:

In an April 2009 message to Abedin and Mills, Doug Band, who was overseeing the Clinton Foundation at the time, urgently asked for a meeting between a top US official and Gilbert Chagoury — a major donor to the Clinton family charity.

“We need to speak to the substance person re Lebanon. As you know, he’s [Chagoury] key guy there and to us and is loved in lebanon,” wrote Band, in a clear attempt to suck up to a big donor to the foundation.

Hvem er Gilbert Chagoury? En libaneser-nigerianer med masser af penge. Og hvordan havde han fået disse penge? Shady character, som man siger på engelsk.

Chagoury is a Lebanese-Nigerian billionaire who gave the Clinton Foundation between $1 million and $5 million. In 2009, he also pledged $1 billion to the Clinton Global Initiative.

The construction magnate, a close pal of Bill Clinton’s, has financial interests around the world. He was convicted in Switzerland in 2000 of money laundering and paid a $66 million fine in a plea deal.

Gilbert-and-Roland-Chagoury-with-former-US-President-Bill-Clinton

Gilbert og broderen Roland Chagoury sammen med præsident Clinton. Det kan vise sig at blive et dyrt bekendtskab for hans kone. Det kan se ud som om, Hillary solgte tjenester som udenrigsminister og blev klækkelig betalt med donationer til Clinton-stiftelsen.

Men når pengene kommer fra en person som er dømt for hvidvaskningen begynder bægeret at være fuldt.

Penge lugter ikke, siges man. Det synes at have været Clinton-ægteparrets rettesnor.

Clinton skaffede “venner” store job indenfor “government” som de overhovedet ikke var kvalificerede til. Dette er endnu en overtrædelse fra Hillarys side, som viser hendes illoyalitet og manglende respekt for det offentlige embede.

In emails obtained in June by Citizens United, another watchdog group, it was revealed that a Chicago securities trader who was a Clinton bundler and gave at least $1 million to the foundation landed on the International Security Advisory Board despite having no experience in the field.

The donor, Rajiv K. Fernando, got the gig in 2011 after Mills intervened, according to an email.

The board provides advice to the State Department on all arms control, and its members are national security experts with scientific, military, diplomatic and political backgrounds, according to its website.

After ABC News reported Fernando’s role, he resigned within 24 hours.

Rajiv_K_Fernando_c0-32-640-405_s885x516

Det er næsten for utrolig til at være sandt: En aktiemægler som giver penge til Clinton-stiftelsen, får som belønning en plads i et råd med nationale sikkerhedseksperter.

Tom Fitton, leder af Judicial Watch, siger at Hillary kan have brudt loven.

“No wonder Hillary Clinton and Huma Abedin hid emails from the American people, the courts and Congress,” said Judicial Watch boss Tom Fitton. “They show the Clinton Foundation, Clinton donors and operatives worked with Hillary Clinton in potential violation of the law.”

Hillary skalter og valter: Hun brugte stillingen som udenrigsminister til at give mennesker som har beriget hende og stiftelsen muligheder for indtjening og indflydelse. Det må kaldes svigefuld optræden.

Emailsene viser at chefen for Morgan Stanley i Asien, Stephen Roach, sendte hende en drejebog for, hvad hun skulle sige Kongressen om politikken overfor Kina: US government burde ikke blande sig i Kinas valutapolitik og ikke indføre told. Emailsene bekræfter sammensværgelsen mellem Wall Street og Hillary.

ANNONSE

Når det regner på præsten drypper det på degnen. Huma Abedin blev rigeligt betalt. Doug Band oprettede senere sit eget konsulentselskab. Abedin fik lov til at bi-jobbe som konsulent til 15.000 dollar om måneden, mens hun fortsat var Hillarys nærmeste medarbejder lønnet af State Department.

In June 2011, Band formed the Teneo consulting firm, with Bill Clinton as the paid honorary chairman. And in 2012, Abedin won permission to work as a $15,000-a-month consultant for Teneo in a special arrangement that allowed her to remain on the State Department payroll.

Den samme Abedin er gift med daværende senator Weiner som gjorde skandale ved at sende underbuksebilleder af sig selv til tilfældige damer. To gange har han dummet sig for øjnene af hele Amerika.

En så spektakulær opførsel ville næppe være blevet glemt med det første, hvis Weiner havde tilhørt, lad os sige Trumps kampagne.

Da Hillary blev udenrigsminister i 2009 lovede hun ikke at blande kortene og ikke have noget med Clinton-stiftelsen at gøre. Det modsatte skete. Hvis det var så “blatant”, så åbenlyst som New York Post skriver, så er det ædelæggende for regeringens integritet og en overtrædelse af etiske regler som savner sidestykke. Hillary gjorde præsis som hun ville, som om udenrigsminister-jobbet var til for hendes skyld, ikke omvendt.

Tom Fitton siger til New York Times:

The documents indicate, he said in a telephone interview, that “the State Department and the Clinton Foundation worked hand in hand in terms of policy and donor effort.”

 “There was no daylight between the two under Mrs. Clinton, and this was contrary to her promises,” he added.

http://nypost.com/2016/08/09/emails-reveal-hillarys-shocking-pay-for-play-scheme/

http://www.nytimes.com/2016/08/10/us/politics/emails-renew-questions-about-clinton-foundation-and-state-dept-overlap.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region®ion=top-news&WT.nav=top-news&_r=0

ANNONSE

Ét svar til “Crooked Hillary – stadigvæk”

  1. Stefan K. Søndergaard siger:

    Selv CNN fortæller nu om sammenblandingen mellem private og embedsmæssige interesser: https://youtu.be/rp8WHcT-R0U