Gæsteskribent

Hillary Clintons nærmeste rådgiver, som hun har begrædt ikke er hendes 2. barn, Huma Abedin, er nu blevet det næste svage led i Hillarys forsøg på at blive præsident.

Hillary er ikke sluppet ud af den skandale, at hun i sin tid som udenrigsminister, sammenblandede sine personlige emails med arbejdsemails – mange indeholdende strengt fortroligt materiale – og opbevarede dem på ikke sikre og personlige servere, hvor et ukendt antal medarbejdere og forskellige andre havde adgang til dem.

en af dem, der havde adgang til Hillarys emails var Huma Abedin, der fik immunitet af FBI, da hun vidnede i sagen, mod at hun kunne sværge på, at der efter hendes vidende ikke fandtes nogle kopier, da Hillary fik emails slettet.

Men Huma Abedins mand, Anthony Wiener, der tidligere har skandaliseret sig selv med grænseoverskridende opførsel overfor forskellige kvinder på diverse elektroniske medier indeholdende bemærkelsesværdige selfies, blev for nylig genstand for FBIs opmærksomhed da han havde kontaktet en 15 pige og tilbudt sit selskab.

ANNONSE

Og dér, på hans computer, blandt alle hans ‘private billeder’, lå også kopier af de mange emails.

Som kasseret af Clinton og Abedin for sine skandaler, har Wiener ikke noget at tabe, men kan måske få lidt hævn og strafnedsættelse for at samarbejde med FBI, hvad han også gør. Så Clinton gør som Nixon: amputerer på livet løs i et forsøg på at stoppe koldbranden, og nu er Huma Abedin på vej ud i kulden.

Og det ser således ud:

Så Huma Abedins immunitet i email-sagen ser ud til at være kommet i stand på baggrund af en løgn.

Og man lyver ikke for FBI.

Så her sidder Huma Abedin så i fedtefadet, forrådt af sin ikke-mor, men med en masse viden om, hvorledes Clintons har indrettet deres organisation med en fond, hvor donorer kunne omgå reglerne for udenlandsk bestikkelse af amerikanske politikere.

Huma Abedin har ellers haft det fint med medierne. The New Republic samlede et par citater fra en artikel, som eksempler på hvordan beskrivelser af Huma Abedin ligner tilbedelse:

She approached in a knit white top and navy-blue business skirt, her dark, almost black hair down to her shoulders. She wore bright-red lipstick, which gave her lips a 3-D look, her brown eyes were pools of empathy evolved through a thousand generations of what was good and decent in the history of the human race.

Men hun er også en saudisk spion, skrev Breitbart sidste år og tidligere i år havde de følgende gennemgang. Her kan ses en kort gennemgang af forbindelserne mellem Hillary Clinton og saudiske interesser via Huma Abedin:

 

Drokles blogger på www.monokultur.dk

ANNONSE