Nyt

Den sidste målingen til CNN viser at Donald Trump har gått forbi Hillary Clinton og nå leder 45 mot 43 %.

Trump har vært på offensiven og vist initiativ og handlekraft de siste ukene: Med taler til svarte og spansktalende og besøket til Mexico. Motstanderne hans rakker ned på ham så godt de kan, men det kan ikke skjule at han er energisk og har en strategi.

Hillary derimot er plaget av nye lekkasjer som hun ikke klarer å stanse eller ta brodden av fordi hun er ute av stand til å fortelle sannheten og ute av stand til å be om unnskyldning. I tillegg kommer hennes helsetilstand opp som et tema, og det begynner å få mer oppmerksomhet. Hillary har tydelig mindre energi enn Trump.

Det hjelper heller ikke at det er 275 dager siden hun ga en pressekonferanse, og dette er så oppsiktsvekkende i en valgkamp at selv pressen mumler om at noe ikke er som det skal.

ANNONSE

http://edition.cnn.com/2016/09/06/_politics-zone-injection/trump-vs-clinton-presidential-polls-election-2016/index.html

ANNONSE