Kommentar

Sorg er til glæde vendt, hedder det i en salme. Lige nu hersker der imidlertid stor sorg og udbredt ærgrelse i det demokratiske parti og dets medier over, at Trump så hurtigt og overbevisende genopstod fra hospitalssengen, hvor han var blevet indlagt med Covid19-symptomer. I dagene umiddelbart efter meddelelsen om, at præsidenten var blevet testet positiv, var glæden til gengæld overvældende. En yngre kvindelig aktivist fra Obama-æraen udtalte offentligt, at hun håbede, at Trump ville dø. Så vidt jeg ved, udtrykte ingen fra Det demokratiske Parti medfølelse med præsidenten og hans hustru eller sendte en hilsen om forhåbentlig snarlig god bedring. Medierne svømmede over med ”fakta” om, at der var 90 pct. chance for, at Trump ville dø pga. hans høje alder.

Da Trump så genopstod og selv forlod hospitalet til fods i fin form, begyndte man selvfølgelig at tale om fusk og snyd. Det hele var angiveligt iscenesat af ham selv. Det var simpelthen for galt, at manden ikke døde eller i det mindste blev så syg, at han ikke var i stand til at passe sit embede. Biden havde allerede glædet sig til, at de næste debatter med Trump kunne blive aflyst, så han fortsat kunne skjule i kryb i sin kælder.

Samtidig med genopstandelsen er der blevet offentliggjort hidtil hemmeligholdte notater af Obamas CIA-direktør John Brennan, der synes at vise, at Hillary Clinton i 2016 bevidst iscenesatte løgnehistorien om Trump som Kremls redskab for at bortlede opmærksomheden fra hendes ulovlige brug af en privat server til at sende emails med fortrolige oplysninger, mens hun var USA’s udenrigsminister. Brennans notat viser, at han selv informerede Obama om sagen i juli 2016. Så Obama vidste altså besked

ANNONSE

Det har længe været kendt, at løgnehistorierne blev finansieret af Hillary Clinton og Det demokratiske Parti. De nye belastende oplysninger kommer i kølvandet på en afhøring af tidligere FBI-direktør James Comey, der viste sig at lide af omfattende hukommelsestab, da han blev udspurgt om sit kendskab til afsløringen af, at FBI vidste, at det såkaldte Ruslandsdossier bestod af russisk desinformation.

Senator Paul Ryan Konkluderede sin afhøring af Comey med følgende salve: – De har misbrugt FBI som et politisk våben mod Donald Trump. Enten er De dybt korrupt eller dybt inkompetent – men jeg tror ikke, at De er inkompetent!

Der er ingen tvivl om, at den tidligere FBI-chef James Comey er dybt korrupt og har misbrugt sit embede politisk med det formål at få præsident Trump anklaget og afsat. Det lykkedes dog ikke, men Comey & Co misbruger fortsat deres status til at udbrede desinformation og lyve om deres ukendskab til deres ledende rolle i misbruget.

ANNONSE