Hovederne på bloggen

soerine_gotfredsen

“Ja, måske er det på tide at nedtone den årlige korrekte paradeforestilling, så de homoseksuelle i stedet kan træde ind i samfundets fællesskab som mennesker først og fremmest. Det kan godt være, at det er lidt mere kedeligt. Men det er til gengæld mere værdigt.”

Sørine Gotfredsen skriver om de homosexuelles hang og trang til at dyrke mennesket som et væsen, der i høj grad defineres i kraft af sin seksualitet, og om de nyligt overståede Pride-optog som en udvendig hyldest til kroppen som væsentlig faktor at vurdere mennesket på.

Der ligger ikke nødvendigvis en stor frihed i at udbasunere alt om sig selv, mener Sørine Gotfredsen i dette tankevækkende blogindlæg:

Sørines

ANNONSE

Læs også

Døden er en farlig løsning -
Den dybeste kløft mellem os -
Ondskaben er tilbage -
Fornuften dræber Luther -
Ærbødighed for det danske -
Kampen om sproget -
Individualitetens tragedie -

Læs også