Hovederne på bloggen

 

“I dette samfund opdrages vi til at stå på livets side, og derfor synes det for os så ubegribeligt, når islamister ikke alene dræber tusinder, men også ophøjer deres egen død som et mål i sig selv. De elsker døden højere end livet, og mens dette livssyn stadig ligger fjernt fra vores kristne civilisation, skal vi mindes om, hvordan mennesket kan forfalde til ringeagt overfor livet, når det holder op med ubetinget at tjene det.”

Sørine Gotfredsen skriver tankevækkende om den genopblussende debat om aktiv dødshjælp og den individualisering af spørgsmålet om liv og død. Udhuler vi ikke vores livskraft, når vi  fremmer en udvikling, hvor døden kommes frivilligt i møde, spørger hun.

Læs Sørine Gotfredsens indlæg her:

http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2016/09/27/doeden-er-en-farlig-loesning/

ANNONSE