Nyt

Recep Tayyip Erdoğan vil ikke få lov til at lande på lufthavnen i Istanbul. Han kan blive tvunget til at søge asyl i udlandet, og det siges, at hans første ønske er Tyskland.

Erdogan opfordrede hans tilhængere modstand.

In an extra­or­di­nary inter­view with a Turk­ish broad­caster, Turkey’s Pres­i­dent Recep Tayyip Erdo­gan called on peo­ple to take to the streets in sup­port of the gov­ern­ment.

 Speak­ing from an unknown loca­tion on a mobile phone held up by the pre­sen­ter, he said the upris­ing “attempt” was being run by a minor­ity within the armed forces, warn­ing that it would be given the “nec­es­sary response.”

Hvis Tyskland lader Erdogan fået asyl på tysk jord, vil Tyskland få store problemer, det vil også være på grænsen mod det absurde. Erdogan har givet Tyskland og EU store problemer. Han er en islamist, der har trampet på demokratiet og har vist, at han ikke har nogen respekt for de demokratiske regler. Hvis et stort EU-lande ville give ham asyl, vil han helt sikkert bestræbe sig på at vælte det nye regime i Ankara. Hvad det skal være i stand til at vikle Tyskland ind i, er ganske kompliceret og uforudsigelig.

ANNONSE