Nyt

 

Der var trikotoverrækkelse i London da Mesut Özil og Ilkay Gündogan overragte signerede klubtrøjer til Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan. Begge spiller også på det tyske landshold og er tyske statsborgere.

 

Ilkay Gündogan som er født i Tyskland skrev på trøjen som blev overrakt til Erdogan “Til min præsident – med venlig hilsen”. Erdogan er for nærværende på valgkampturne i Europa og besøger i disse dage England. Mesut Özil har tidligere udtalt han ikke taler offentligt om politik.

Formanden for det tyske fodboldforbund Reinhard Grindel er forarget. På Twitter skrev han.

“Det er ikke godt at vores landsholdsspillere lader sig misbruge for hans [Ergodans] valgkamp. Integrationsarbejdet i [det tyske fodboldforbund] bliver ikke hjulpet med denne aktion”.

Det fremgår ikke af twitterbeskeden hvad Reinhard Grindel mener med «integration» ligesom det ikke fremgår hvorfor han mener de tyrkiske spillere har ladet sig misbruge og ikke gør det af egen vilje.

ANNONSE

 

Bild

 

Kan du lide hvad du læser? Ønsker du flere og bedre artikler af Document? Giv dit bidrag. Vores paypal-adresse er paypal@document.dk.

ANNONSE