Nyt

Recep Tayyip Erdogan har ingen respekt for sandheden. Alt kan bruges for at fremme hans egen sag. Mehmet Kaplans afgang i Sverige kan bruges som eksempel på hvor slemt muslimer behandles i Europa.

Muslimerne i Europa diskrimineres, se bare på Kaplan, sa Erdogan.

Det gjorde Erdogan overfor en forsamling borgermestre og lokale ledere i den østlige del af landet onsdag.

»Se bare, hvad man gjorde i Sverige mod en muslim, der nåede en ministerpost,« sagde Erdogan ifølge bl.a. det svenske medie SVT, inden han fortsatte.

»Jeg er urolig over, hvad der sker i den vestlige verden,« siger han.

Samtidig udtalte han, at lande, der »bærer på en historie med kolonisme, racisme og undertrykkelse« ikke er i en position til at kritisere Tyrkiet, men i stedet »burde lære af Tyrkiet«.

Det her sier en præsident samme dag som EU-kommisionen har sagt ja til at give tyrkerne visumfrihed. EU burde forstå at Erdogan spytter dem i ansigtet. Han har ikke til hensigt at være taknemlig. Tvert imod. Tyrkiet skylder ikke EU noget. Det er Europa der skal være ydmyg.

Forstår ikke EU at Erdogan, så snart han har fået en fod indenfor, kommer til at spille politik med Europa og benytte alle kort han har til rådighed. Det later ikke til at EU vil forstå noget som helst, men er mest optaget af at give bort alt de har.

ANNONSE

 

erdogan.davutoglo

Erdogan bliver mere og mere af stormandsgal og usympatisk. Her med sin kone til venstre og statsminister Ahmet Davutoglu, som han torsdag gav sparken.

 

 

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8633345/erdogan-bruger-omstridt-svensk-politiker-i-kritik-af-vestens-behandling-af-muslimer/

ANNONSE

Ét svar til “Erdogan ydmyger Sverige og Europa”

 1. Therion siger:

  Samtidig udtalte han, at lande, der »bærer på en historie med kolonisme,
  racisme og undertrykkelse« ikke er i en position til at kritisere
  Tyrkiet, men i stedet »burde lære af Tyrkiet«.

  Som alle vet, finnes det ikke spor av kolonisme, racisme og undertrykkelse i tyrkisk historie.

  Bare spør nærmeste kurder….