Nyt

Fem af jihadisterne der slagtede 22 mennesker i Dhaka har vist sig at være unge mænd i tyverne med baggrund i Bangladesh bedste skoler og universiteter. Flere af dem havde været “forsvundet” i de seneste måneder i henhold til familiemedlemmer. Interiør minister i Bangladesh, Asaduzzaman Khan, har bekræftet terroristernes baggrund, men insisterer på, at de ikke har nogen som helst forbindelse med Den islamiske stat. De er medlemmer af Jamat-ul-Mujahdeen Bangladesh, sagde han. En gruppe, der har været forbudt i Bangladesh i over ti år.

They are all highly edu­cated young Bangladesh men and went to uni­ver­sity. No one is from a madrassa,”

Da han blev spurgt, hvorfor de er blevet jihadister, sagde Khan: “It has become a fash­ion.”

collage-mos_070216111628

De blev ikke jihadister på grund af “manglende integration”

The Tele­graph    CNN    The Hindu   The Daily Star

ANNONSE

Mest læst