NytRecep Tayyip Erdogan er som Vladimir Putin: hævngerrig, og han har mere at spille på end Putin. Erdogan kan drille europæerne, vel vidende om at han har millioner af tyrkere i Europa som er lutter øren.

Erdogan har ikke glemt mediernes dækning af demonstrationerne i Istanbul for tre år siden. Nu mener han at se det samme udspille sig i Paris, og det er payback time.

»I dag brænder Paris og Bruxelles. Der er også meget seriøse protester, hændelser og demonstrationer i andre vestlige byer. Medieorganisationer, som var i Istanbul for tre år siden og næsten sendte live non-stop, har vendt det blinde øje til og forblevet døve og stumme om disse begivenheder,« siger Erdogan.

Det underliggende spørgsmål er, om Erdogan i en givet situation vil opfordre ikke bare tyrkere, men alle muslimer i Europa til “modstand” mod noget han finder opportunt at bekæmpe. Den mulighed er i høj grad tilstede.

ANNONSE

 

Erdogan-angry-Source-Reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: En herre med moustache. Velkendt? Erdogan spiller på tyrkerne og muslimerne i Europa omtrent som en vis anden mand gjorde med Sudetertyskere.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8714453/erdogan-jeg-fordoemmer-fransk-politis-vold-og-de-vestlige-medier-for-ikke-at-daekke-det/

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)