Nyt

Recep Tayyip Erdogan er som Vladimir Putin: hævngerrig, og han har mere at spille på end Putin. Erdogan kan drille europæerne, vel vidende om at han har millioner af tyrkere i Europa som er lutter øren.

Erdogan har ikke glemt mediernes dækning af demonstrationerne i Istanbul for tre år siden. Nu mener han at se det samme udspille sig i Paris, og det er payback time.

»I dag brænder Paris og Bruxelles. Der er også meget seriøse protester, hændelser og demonstrationer i andre vestlige byer. Medieorganisationer, som var i Istanbul for tre år siden og næsten sendte live non-stop, har vendt det blinde øje til og forblevet døve og stumme om disse begivenheder,« siger Erdogan.

Det underliggende spørgsmål er, om Erdogan i en givet situation vil opfordre ikke bare tyrkere, men alle muslimer i Europa til “modstand” mod noget han finder opportunt at bekæmpe. Den mulighed er i høj grad tilstede.

ANNONSE

 

Erdogan-angry-Source-Reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: En herre med moustache. Velkendt? Erdogan spiller på tyrkerne og muslimerne i Europa omtrent som en vis anden mand gjorde med Sudetertyskere.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8714453/erdogan-jeg-fordoemmer-fransk-politis-vold-og-de-vestlige-medier-for-ikke-at-daekke-det/

ANNONSE

4 svar til “Erdogan driller europæerne: – Paris brænder”

  1. Harry Vinter siger:

    Hvorfor skal Putin blandes ind i det? Han er sammen med ledere i Ungarn, Polen og Tjekkiet den eneste, der forsvarer den kristne verden.

  2. […] at han vil spille på muslimer generelt og tyrkere specielt, i Europa. Han undser sig ikke for at hidse de op mot europeiske […]

  3. Jonathan Erik siger:

    En herre med moustache. Velkendt?

  4. […] ønsker at fjerne dette, siger meget om hans indstilling til dialog. Det siger også noget om en aggressiv kampagne for islam under dække af religion, ref. studerende på det tekniske universitet i Berlin, der […]