Nyt

“Tyrkiet har Europas største hær,” jublerne tyrkiske Filiz Yakub.

Den muslimske kvinde – Filiz Yakub – bor i Danmark, og hun ynder at kalde sine politiske modstandere for nazister. Hun er en af de mange tyrkere i Danmark, der nu åbent hylder Erdogans krigeriske regime.

De tyrkiske hilsner til Erdogan bobler over på de sociale medier, mens afsenderne sidder trygt og nyder den forgyldte velfærd i Danmark.

Afsløringen af de mange Erdogan-tro tyrkere kommer efter flere episoder med det tyrkiske fodboldlandshold. I forbindelse med det tyrkiske fodboldlandsholds seneste kampe har spillerne hyldet den islamiske diktator Erdogan.

Da det tyrkiske landshold sikrer sig en sejr i en EM-kvalifikationskamp i oktober, stiller landsholdsspillerne sig op foran tilskuerne, hvorefter de gør ‘honnør’ og hilser til ære for Erdogan.

En af spillerne forklarer, at det er en hilsen til det tyrkiske militær, der har indledt en militær offensiv i nabolandet Syrien.

“For vores land, for vores soldater, for vores martyrer,” erklærer den tyrkiske landsholdsspiller.

Og mange tyrkere i Danmark er enige i den ærbødige krigshilsen til Erdogan:

“Smukt billede”, “Hvor er det fantastisk” og “respekt for vores martyrer,” lyder det fra de tyrkiske velfærdsmigranter, der sender varme tanker til deres muslimske hjemland og dets magtfulde militær.

Islams ideologi er i den grad blevet en del af international fodbold – og Danmark.

Se også
Dansk politi bliver islamiseret indefra

ANNONSE