Dag: 25. maj 2016

Utenriksministeriets internkontrol afleverede onsdag en rapport om Hillary Clintons brug af en privat email-server, som var knusende i sin konklusion: Hun skulle spurgt ministeriet om lov, og hadde hun gjort dét, ville hun fået nej. The State Department’s inspector general has sharply criticized Hillary Clinton’s exclusive use of a private email server while she was secretary of state, […]

Les Mer...

Establishment definerer de nye højrepartier per definition som illegitime eller tvivlsomme. Det giver dem ret til at suspendere den demokratiske proces. At de dermed suspenderer demokratiets forudsætning – folkesuveræniteten – omtales ikke. Denne tilsidesættelse vil ikke gå ubemærket hen. Vil europæerne finde sig i, at en transnational elite trækker stigen op efter sig?

Les Mer...

Christoffer Wilhelm Eckersberg (1783-1853) Olje på lerret, 22 × 27cm, privateie. Sist observert ved auksjon hos Bruun-Rasmussen i København den 8. desember 2004, hvor tilslaget falt på DKK 1.500.000. Det er antatt at denne lille studie er malt i Paris.

Les Mer...

Der hersker uenighed om antal angreb mod blålyspersonel i Malmö. Statistikken til Rädningstjänesten syd viser en kraftig reduktion. Fagforeningen har en helt anden opfattelse af situationen, og mener mange episoder ikke længere rapporteres. Det nævnes blandt andet angreb med raketter. Sådanne situationer er en del af hverdagen, mener fag­forenin­gen.   Men Kristof­fer Stig­son, för­bundsstyrelseledamot i brand­män­nens riks­för­bund, […]

Les Mer...

27% af de britiske muslimer nærer “en vis sympati for motiverne bag angrebene” på det franske satireblad Charlie Hebdos kontorer sidste år. Hver gang et sådant resultat af en meningsmåling bliver offentliggjort, forsøger næsten hele det muslimske samfund, herunder næsten alle muslimer i medierne og alle selvudnævnte grupper af “ledere af muslimske samfund” at bevise, at meningsmålingen er svindel og humbug.

Hvis jeg altid havde vidst, at mit “samfund” i det skjulte indtog den slags holdninger, og der udkom en meningsmåling, som afslørede denne sandhed, ville jeg føle mig dybt skamfuld. Men når den slags meningsmålinger om de britiske muslimers holdninger dukker op, er der aldrig blot de mindste antydninger af en sådan selvransagelse. Der er ingen skamfølelse og ingen bekymring, kun angreb.

Hvis der virkelig fandtes et “moderat flertal,” så ville disse andre 75%, når der blev udgivet en meningsmåling som viste, at en fjerdedel af deres samfund ønsker at ændre landets love fundamentalt og leve ifølge sharia-loven, bruge deres tid på at forsøge at ændre holdningerne hos denne fjerdedel. Men i stedet bruger omkring 74% ud af de 75%, som ikke går ind for sharia, tiden på at dække over de 25% og angribe de meningsmålingsinstitutter, som har afsløret dem.

Les Mer...