Dag: 17. marts 2016

Salafister og jihadister har infiltreret Frankrigs hær og politi. Politimænd nægter at bevogte synagoger og vil ikke holde mindestund for Charlie Hebdo. Det anslås at landet har 8.250 salafister. Mange af dem har rejst til Syrien. Andre kan angribe indenfra, i uniform. Et mareridt.

Les Mer...

Tyrkiet sier èn ting på engelsk og noget andet på tyrkisk. Statsminister Ahmed Davutoglu har flere ganger sagt at Jerusalem er muslimsk, historisk og vil blive en palæstinensisk hovedstad. Hvad ville Ankara mene om Israel sagde at de kristne byer i Anatolien måtte bringes til live igjen?

Les Mer...

Olje på lerret, 54,6 x 74,9cm, The Tate Gallery, London John Frederick Herring (senior) (1795-1865) sies å ha vært hovedsakelig selvlært som maler. Hans interesse for tegning viste seg tidlig. Han var til å begynne med aktiv som kusk og skiltmaler, og fikk etter hvert i oppdrag å male portretter av veddeløps- og jakthester for […]

Les Mer...

For en kortere straff: Vent på din tur. Det var ikke gruppevoldtægt da to mænd voldtog en kvinde udenfor Gøteborg i marts i fjor. Dette mener den svenske Lagmannsretten som vælger sænke straffen og erstatningsbeløbet. Ifølge Lagmannsretten i Sverige så regnes det ikke som gruppevoldtægt hvis voldtægtsmændene voldtager i tur og orden! – En jättedålig hovrättsdom, säger rättsexpert Sven-Erik Alhem […]

Les Mer...

Samtidig som den voksne Breivik står i retten, lægger TV2 frem rapporter fra psykiatere og psykologer fra den tid familien var indskrevet ved Statens Senter for Børne- og Ungdomspsykiatri i februar 1983. Konklusionen var at den fire år gamle dreng øjeblikkelig måtte væk fra sin mor, hvis ikke var der fare for alvorlig skævudvikling af drengen. De blev ikke hørt.

Les Mer...