Nyt

Tidsskriftet Dansk Politi bragte fornyligt et interview med Mikkel Jørgensen, en tidligere betjent der forlod etaten for at ernære sig som håndværker. Han var træt af vilkårene i det daglige, og forklarede at der i Thisted blot var “én patruljevogn til at dække opgaverne”, og at der var 80 kilo meter til Holstebro, hvis der var brug for backup.

Mikkel Jørgensen blev efterfølgende interviewet til DR Midt- og Vestjylland, hvor han blandt andet fortalte at der var hele ‘ni flygtningecentre i Thy’, men kun én patrulje, og hvis der skete noget, så måtte de vente på forstærkning fra Holstebro. Vi skal holde og vente, “mens krigen raser inde på centret”, lød det.

Problematikken blev understreget torsdag eftermiddag, da en større gruppe tjejenske asylansøgere opførte sig truende på Borgerservice i Thisted, fordi kommunen havde talt med en kvinde, om hvorvidt et barn i familien havde været udsat for vold.

ANNONSE

Fra Ekstra Bladet – Massivt politiopbud: Asylansøgere truede Borgerservice

“I forbindelse med en sag om tvangsfjernelse af et barn i en tjetjensk familie på et asylcenter i Hanstholm var omkring 20-30 tjetjenere mødt op hos Borgerservice på rådhuset. Det oplyser vagtchef Jens Claumarch hos Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Tjetjenerne udviste ifølge politiet så truende en adfærd, at personalet ikke så anden udvej end at låse dørene og tilkalde poltiet. …

Politiet sendte omkring ti patruljevogne til Thisted, men da chefen for familieafdelingen fik forklaret, hvad det gik ud på, faldt de fremmødte tjetjenere til ro.”

ANNONSE

Ét svar til “Thisted: Politiet sendte ti patruljevogne til Borgerservice, da 20-30 tjetjenere udviste truende adfærd”

  1. Per T siger:

    Tænk de virkelig har 10 patruljevogne til rådighed. Skulle de så ikke bruge dem på andre en “kollegerne” i borgerservice? F eks på at beskytte de borgere der betaler for “borgerSERVICE” mv?