Nyt

Den 8. januar kunne DR Sjælland fortælle, at der netop var flyttet 30 asylansøgere ind i en nyoprettet teltlejr på Beredskabsstyrelsens grund i Næstved. “Lokale Venligboere var mødt op for at sige velkommen til de nye naboer”, noteres det, og som man kunne se i indslaget, så blev der også vinket med Dannebrog.

Der bor i forvejen 190 asylansøgere på kasernegrunden, og det er planen at 50 telte skal give plads til yderligere 400 asylansøgere.

En læser med adresse i området, fortalte nærværende skribent, at det undrede ham, at medierne ikke havde skrevet om et voldtægtsforsøg mod et par piger, der for en måneds tid siden fandt sted på Rolighedsvej, et stenkast fra fodboldbanerne, der udgør den nye teltlejr. En teltlejr der uofficielt kaldes ‘Asylcenteret Bag Bakkerne’.

Jeg kontaktede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der overfor Document.dk bekræfter hændelsen i en mere afdæmpet udgave.

Det drejer sig ifølge politiet om to episoder der fandt sted med 50 minutters mellemrum i en opgang på Rolighedsvej, torsdag den 28. januar.

Politikommissær Søren O. Nielsen afviser, at de to episoder er at betragte som voldtægtsforsøg, og konkretiserer dem således.

‘Den ene hændelse omhandler to mandspersoner af mellemøstlig/arabisk udseende som støjer i en opgang på Rolighedsvej, og en kvindelig beboer lukker entredøren op for at se hvad der sker. De to mænd siger ‘Pussy Pussy’ og gør nogle fagter, hvorefter kvinden lukker døren igen. De to mænd forlader stedet.’

ANNONSE

‘Den anden hændelse sker i samme opgang. En anden kvindelig beboer hører entredøren til hendes lejlighed blive åbnet. Umiddelbart sker der ikke mere, hvorfor kvinden råber ‘Hallo’ og går ud til døren og åbner den, og ser en mandsperson af mellemøstlig udseende gå ned af trapperne.’

Begge kvinder anmeldte det til politiet, og det blev registreret som hændelser i politiets sagsstyringssystem. En patruljevogn blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde mændene på stedet eller i området.

Politikommissæren påpeger overfor Document.dk, at ingen af de forurettede følte, at deres blufærdighed blev krænket, omend den ene af kvinderne ønskede det påtalt over for pågældende, at opførslen ikke var ønskelig. Politiet foretog sig ikke yderligere i sagen, der officielt er lukket.

Forelagt politiets oplysninger, påpeger Documents kilde, at han genkender flere detaljer, men fastholder at der vitterlig var tale om voldtægtsforsøg. Begge formodede asylansøgere var inde i de respektive lejligheder, og forsvandt kun da kvinderne skreg. Det oplyses samtidig, at kvinderne, der begge er i 20’erne, var synligt påvirkede af episoden. Kilden forklarer endvidere, at en tredje araber demonstrativt havde ‘onaneret’ foran et vindue i samme opgang.

Opdatering (25. februar 2016). Jeg har i dag talt med den ene af kvinderne. Hun afviser kildens udlægning og tilslutter sig den officielle fortælling. Hun fortæller at ‘flygtningene’ ikke var inde i lejlighederne, at der ikke blev onaneret udenfor, men at det blot drejede sig om onani-lignende fagter udenpå tøjet. Slutteligt fortæller hun, at hun selv er kæreste med en muslim, og i øvrigt ikke vil medvirke til at give indvandrere og muslimer et dårligt rygte.

ANNONSE

3 svar til “Næstved: To formodede asylansøgere antastede kvinder i boligblok og krævede sex – ‘Pussy Pussy’”

 1. Johnson siger:

  Hvor er det tragisk vores lande maltrakteres på den her måde.

 2. Ole Iburg siger:

  Det store spørgsmål må vel være, om den hører til i bunken for ENKELTSTÅENDE tilfælde, eller i bunken for DET ER DANSKERNES SKYLD !

 3. For_Mangfoldighed siger:

  http://46.101.88.69/2016/02/29/5681/

  Synes de skulle tage til kasernegrunden i Næstved og demonstrere lidt for fri asyl til alle . . .