Nyt

Overfaldet er ‘meget usædvanligt for området’, fortæller vagtchefen for Midt- og Vestjyllands Politi. Han kunne også have sagt, at beliggenheden ved Silkeborgsøerne gør husprisernes så høje, at området er liljehvidt. Et hus tæt på vandet i Sejs koster mere end 5 mio., og faderen til den ene har da også en højere stilling i LEGO.

To unge mænd på 23 og 24 år blev overfaldet af mindst fire indvandrere med knytnæveslag, køller og knive. Den ene blev stukket i højre lår, den anden i maven. Midtjyllands Avis fortæller, at den 15-årige havde et ‘tyrkisk udseende’. Her omtalen hos TV MidtVest – Invitation til nøgenbadning endte med knivstik og tæsk med køller.

“… De havde været til en privat fest i Sejs og var bagefter gået ned af Strandvejen til Sejs Snævring for at bade. I krydset mellem Strandvejen og Sejs Søvej mødte de en pige på omkring 15-17 år, som de inviterede med. Hun takkede nej, da de unge mænd ville bade uden tøj på.

Da de kom op fra søen, var pigen der stadigvæk, og pludselig dukkede en cirka 15-årig sydlandsk udseende dreng op.

– Han spørger, hvad de har gang i. Og så slår han den ene af de to mænd med tre knytnæveslag i ansigtet. Bagefter dukker der mindst tre andre sydlandsk udseende mænd op med køller og knive, siger vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.”

“… Min 23-årige søn og han kammerat blev i nat ca 01.30 overfaldet efter en badetur ved Sejs Ladeplads. De er begge på hospitalet efter gentagne spark og trampen på hovedet (med brud af kraniet til følge) og flere knivstik (som heldigvis ikke har ramt noget kritisk). Begge unge mænd har det efter omstændighederne godt! De to unge mænd havde været til lokal havefest og går mod ladepladsen for at bade og møder en 16-17 årig dansk pige i krydset Strandvejen/Sejs Søvej og inviterer pigen med på badetur… Overfaldet blev begået af 5 unge 16-18 årige indvandrerdrenge. Hvem ved noget eller har observeret noget?” (Søren K.)

“Shiiiitt, Søren K… Det er jeg sgu ked af at høre… Sidst var det desværre vores Frederik som blev overfaldet af 5 indvandrere….” (Heidi B.P.)

ANNONSE