Nyt

 

Klokken er 19.28, da en rædselsslagen medarbejder fra Rema 1000 ser en somalisk mand indlede et knivangreb på p-pladsen foran butikken.

Der trykkes omgående på supermarkedets overfaldsalarm.

Den 20-årige Abdikarim Mahamad Ali Adde går grassat med et eller flere stikvåben – midt imellem de travle herningensere, der er ude at handle den lyse sommeraften.

Somalieren stikker, ifølge politiet, en person med en kniv og et andet offer bliver skåret i ansigtet. Blodet flyder, og et dansk supermarked er på et splitsekund forvandlet til et multikulturelt helvede.

Midt- og Vestjyllands Politi mener, at gerningsvåbnet kan være en machete. En machete er en bred kniv, der ofte er omkring 45 centimeter lang. Den bruges typisk som en økse eller et kort sværd.

Der er tale om to grupper, der indleder et opgør på parkeringspladsen foran supermarkedet. Gerningsstedet ligger få minutters kørsel fra en af berygtede indvandrerghettoer i Herningområdet, hvor omkring halvdelen af beboerne er udlændinge.

ANNONSE

I dagene efter knivstikkeriet fortæller pressen og myndighederne, at de implicerede stammer fra ‘to grupperinger’, der ikke har relationer til bandemiljøet. Først efter 12 dage går politiet til bekendelse og efterlyser somalieren Abdikarim Adde.

Der er angiveligt tale om et opgør i indvandrermiljøet i Herningområdet, der kan være relateret til narkosalg eller anden kriminalitet.

Den afrikanske gerningsmand flygter fra gerningsstedet, og et af de blødende ofre søger hjælp i supermarkedet.

Både Abdikarim Mahamad Ali Adde og de blødende ofre er over alle bjerge, da politiet når frem. Knivofrene har selv transporteret sig til den lokale skadestue, men er meget lidt meddelsomme, da politiet afhører dem.

I de muslimske parallelsamfund er det almindeligt at opfatte politiet og myndighederne som en fjende, man ikke snakker med. Dette knivstikkeri er ingen undtagelse.

Fem dage efter det blodige knivoverfald kontakter advokaten til den voldssigtede Abdikarim Adde politiet. Meldingen er, at advokaten og hans voldssigtede klient vil komme til afhøring hos politiet dagen efter.

Men politiet hører hverken fra den voldssigtede somalier eller advokaten.

Det eftergivende danske politi venter yderligere seks dage, inden der udsendes en landsdækkende efterlysning af den 20-årige Abdikarim Mahamad Ali Adde i medierne.

Den somaliske mand på flugt beskrives som: Somalier, 179 centimeter høj, almindelig bygget, har sort hår og taler dansk.

Hvis nogen ser Abdikarim Mahamad Ali Adde, ved, hvor han opholder sig, eller har andre oplysninger til sagen, så beder Midt- og Vestjyllands Politi om, at de ringer til telefon 114.

Endnu en somalisk velfærdmigrant har misbrugt den danske gæstfrihed på det groveste.

Selv når man tager højde for alder og familieindkomst er herboende somaliske efterkommere stærkt overrepræsenteret i voldsstatistikkerne.

Somaliere dømmes hyppigst for drab, vold og røveri, kan man læse i de danske medier i 2019.

Abdikarim Mahamad Ali Adde er endnu en voldsmigrant, der illustrerer masseindvandringens konsekvenser.

Hvornår lukker de naive politikere for asyltilstrømningen fra Somalia?

ANNONSE

Mest læst

Hvem skal nu betale?