Nyt

Da brandvæsenet kom frem til en plads i Gribskov hvor muslimer havde slået bål op for at “fejre “Eid” kom det til konfrontation. Muslimerne var truende og brandvæsenet måtte tilkalde politiet.

Politiet blev mødt af grenkastende muslimer og valgte ikke at stoppe afbrændingen.

– Som jeg har fået det refereret, var flere temmelig ophidsede. Vi vurderede, at det var bedre at trække os, fordi vi ikke ønskede en konfrontation med de mennesker. Der var både kvinder og børn til stede, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved til Ekstra Bladet.

I følge vagtchefen havde en skovfoged trods det generelle afbrændingsforbud givet muslimerne lov til, at brænde bål af på en bålplads. Det fremgår ikke af Ekstra Bladets artikel hvorfor muslimerne kunne fritages for afbrændingsforbuddet eller om danskere tilsvarende kan få tilladelse.

Ekstra Bladet

 

ANNONSE