Tavle

www.asgeraamund.dk

Net-mediet TjekDet bringer i dag en forsideartikel med overskriften: ASGER AAMUND VILDLEDER OM SOL, SKYER OG TEMPERATURSTIGNINGER.  TjekDet er en tro væbner for FN’s Klimapanel (IPCC) og kaster sig fordømmende over alle kommentarer og analyser, som afviger fra IPCC’s  klimascenarier, der som bekendt ligge langt fra de observerede kendsgerninger om den klimatiske udvikling. TjekDet har mobiliseret et panel af ’eksperter’, der alle er tro mod forestillingen om Jordens snarlige undergang forårsaget af menneskeskabt CO2-udledning, og denne klimastandret er naturligvis utilfredse med min artikel her på siden med titlen: SÅ GIK DER HUL PÅ KLIMABYLDEN.

Jeg kan dog berolige denne sides læsere med, at da jeg ikke besidder en klimavidenskabelig baggrund, har jeg adgang til et netværk af anerkendte fagfolk og forskere på området. Den pågældende artikel er blevet gennemlæst af en internationalt anerkendt klimaekspert, som ikke har haft noget at udsætte på indlægget.

ANNONSE