Tavle

Med forvirring, skal den nye Marxist, FN-kontrollerede Verdensordens fremtidige dystopi blive bygget. Et folk uden begreber, som ikke stoler på deres egen opfattelse eller objektive sandheder, er tandløse over for magten. Det vidste George Orwell tydeligvis, da han skrev 1984. Ifølge postmodernisterne vil den nye »retfærdige« og »inkluderende« virkelighed blive konstrueret gennem fortællinger.
Og fakta er alligevel ikke fakta, hvis de er i modstrid med den fortælling, de fortæller. Når man giver sandheden, som tidligere var uden moralsk ladning, en moralsk ladning, er man dømt til et liv i løgn, for så kommer man måske til at skamme sig over noget, man bare har fundet ud af. Det er sådan, relativisme fungerer.
Medierne har ikke længere det sprog, de skal bruge for at beskrive virkeligheden, fordi det er tabu.
Et væsentligt element i totalitarismens struktur er skam. Gennem skam får man folket selv til at holde folket i skak. Dette inkluderer skammen ved at fortælle sandheden.
Et andet element i totalitarismen er propagandaens mange løgne. Fascisme, kommunisme og socialisme bruger alle totalitarisme, som et instrument i deres kollektivistiske massedannelser.
»Svinene« i George Orwells Kammerat Napoleon – eliten i den nye kommunistiske verdensorden – dem, der siger, at vi alle er lige, men nogle er mere lige end andre – hyklerne – bruger kritisk kønsteori og kritisk raceteori som relativistiske og nihilistiske våben, der næsten er værre end den biologiske krigsførelse med »slow kill« mod folket (m-RNA-»vaccinen«).
Der er kulturel og psykologisk krigsførelse.
Nu er det juni og Pride-måneden. Så bliver vi tvunget til – på grund af skam og risikoen for at blive annulleret – at fejre, at børnene bliver desillusionerede, og at samfundet rådner op, mens vi ser på. Det er det perverse ved psykologisk krigsførelse, at den er så enorm, at fjenden tvinger os til at fejre den.
Selvfølgelig mener jeg ikke homoseksuelle og transseksuelle. De er lige så meget ofre som mainstream-samfundet, og bliver portrætteret som hyperseksualiserede klovne i paraderne. Jeg mener arkitekturen bag postmodernismen og den kritiske teori. De samme, som i dag reducerer befolkningen gennem tvangsmedicinering og grønne tiltag, som helt sikkert vil føre til hungersnød, som vil føre til endnu mere kaos, som vil legitimere et endnu mere totalitært og autoritært, centralt, »retfærdigt« og »inkluderende« FN-styre.
Kun sandheden kan sætte os fri, blandt andet fordi den kan afsløre magtens bedrag. Så lad os drille magthaverne lidt ved ikke at fejre løgnen i hele juni. Hvis du bruger noget af den tid, du har sat af til at fejre Pride, til at læse Orwells 1984 igen, hvis det er nødvendigt, vil du indse, hvad Free og Pride står for. Fremtidens dystopi.

Image

ANNONSE