Kopierede/fra hoften

Collage: 13-årige ‘Leonie’, død efter voldtægt, overdosis; Foto: Heute.at

Det er hårdt nok at blogge om de løbende AEH-voldtægter i Danmark, men herunder alligevel en historie fra Østrig. En 13-årig pige mødes med en 16-årig afghaner, som hun kendte i forvejen, og bliver voldtaget af flere afghanere. Fire er sigtet i sagen. Hun efterlades alene, og dør af en overdosis narko. To af de sigtede havde fået afslag på asyl. Sagens dækkes intenst i østrigske medier, og det er ikke populært på det venstreradikale overdrev. Ekstra Bladet fortæller, at en feministisk aktionsgruppe forleden aktionerede over OE24’s dækning af sagen: Dækningen var ’sexistisk’ og ‘racistisk’, og man skulle ifølge dem ikke sætte ‘nationalitet på de anholdte’.

Fra EB.dk – 13-årig voldtaget og dræbt: Østrig rystet.

“En sag, hvor en 13-årig pige fik en overdosis narko, blev voldtaget og siden døde som følge af den kontante mængde Ecstasy, har rystet Østrig.

Tre unge afghanere er anholdt i sagen, mens en fjerde mistænkt er forsvundet og derfor er efterlyst internationalt.

Pigen, Leonie, døde natten til 26. juni i en lejlighed i Wien-bydelen Wiener Donaustadt. Efter overdosis og voldtægt blev hun fragtet til et nærliggende grønt område, hvor hun blev sat op ad et træ.

… Efterfølgende slæbte man hende ned til det grønne område, hvor hun senere blev fundet.”

‘Wiener Einsatzgruppe Feministische Alarmabteilung’ på Twitter, 7. juli 2021

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag