Nyt

I Østrig er tre afghanske mindreårige asylsøgere blevet idømt hhv. 5 og 6 års fængsel for en meget brutal bandevoldtægt af et tilfældigt offer, som de fulgte efter og voldtog på et offentligt toilett. Die Presse skriver, at politiet ikke havde kontrol med det område i Wien, hvor voldtægten fandt sted, og at dette har skabt debat i Østrig.

De tre asylsøgere kom til Europa via Balkanruten. Dette mente dommer Norbert Gerstberger, kunne udgøre en formildende omstændighed. Men de fik alligevel noget nær maksimum straf for voldtægten.

Det var den yngste af de tre afghanere, som stod bag planlægningen om at voldtage kvinden. De brugte medbragt værktøj for at bryde ind på det toilet, hvor de gennemførte voldtægten. Den yngste voldtægtsforbryder var 16 år. Han har allerede en ny sag kørende, der involverer en kvindelig fængselsbetjent.

Det er usikkert om nogen af de tre bliver udvist efter at have afsonet deres straf.

De tre unge mænd hævdede, at de ikke vidste, at voldtægt var forbudt, fordi «kvinder har en anden rolle i deres hjemland».

Den 21 årige kvinde, der blev voldtaget af de tre afghanere, er en tyrkisk udvekslingsstudent. Hun forsøgte at forsvare sig og fik hovedet slået gentagne gange mod toilettet og blev desuden forsøgt kvalt. Hun blev derefter voldtaget gentagne gange af de tre unge afghanere.

ANNONSE

Den tyrkiske kvinde var efterfølgende ikke længere i stand til at fortsætte sine studier. Hun magtede ikke at være tæt på andre mennesker. Hertil kommer, at hun har fået søvnproblemer. Hendes liv er ødelagt, siger hun. Hun er nu taget tilbage til Tyrkiet, men på grund af den skam som hendes eget samfund tillægger hende, kan hun ikke tale med nogen om, hvad der er sket.

I mellemtiden råbes der «Allahu akbar» fra de dømte i en britisk rettssal hvor sex-forbrydere får dom for voldtægter av småpiger i Rotherham.

Hvor er demonstranterne med de pink pussy-hatte henne?

Daily Express  Die Presse¨.-

ANNONSE

2 svar til “Tre mindreårige afghanere dømt for gruppevoldtægt af ung kvinde i Østrig: Vi vidste ikke, at det var forbudt.”

 1. KnudMadsen siger:

  De modbydelige speltkællinger med pussy-hattene er FULDSTÆNDIG ligeglade, når blot det er de kære ædle vilde, der foretager disse overgreb. De er nærmere misundelige over, at det ikke var dem der blev kulturberiget af disse kæleperkere.

  • Glennie Sørensen siger:

   Lige mine ord igen …

   De sataner som har tilladt dette i vores før så fredlige lande, har en regning som skal betales…