Kort

God kommentar i Berlingske af konstitueret sognepræst Marie Høgh – Selvfølgelig prædiker de sharia i moskeen.

“Breaking News søndag aften: Skjulte optagelser i Grimhøj-moskeen viste kvinder der blev undervist i, at utroskab skal straffes med stening eller piskeslag. Sådan tøjler islam det onde i mennesket. Er der noget som helst kontroversielt i det? Nej, intet! … Altså: I moskeen prædikes islam, i kirken kristendom.

… Og hvad gør vi så ved det? Ja, vi kunne begynde med at opgive troen på det gode i mennesket. Trangen til retfærdighed og godhed i mennesket er med Tom Kristensens udtryk ‘asiatisk i vælde’. Det er ikke bare en uskyldig og naiv tro – den er farlig for nationen, fordi trangen til godhed også bliver politisk.

Men politikerne vil ikke opgive illusionen. Vil de ikke se i øjnene, hvad vi har lukket ind i landet siden 1983? Skal det ikke snarere handle om inddæmningspolitik i stedet for integrationspolitik? …

Oussama El-Saadi kan vi vel smide ud af landet, men er problemet så løst? Nej, det ændrer ikke på islams DNA…”

ANNONSE

2 svar til “Marie Høgh: “Skal det ikke snarere handle om inddæmningspolitik i stedet for integrationspolitik?””

  1. Henrik Petersen siger:

    BREAKING NEWS. danske journalister og politikere er dybt forundrede over at imamer prædiker islam, og at muhamedanere producerer islamisk kultur.

    • For_Mangfoldighed siger:

      Hvad bliver mon den næste erkendelse ? At det er umuligt at integrere muslimer i europæiske samfund, fordi det opfattes på lige fod at omgås vantro, som selv at være vantro/frafalden muslim . . . vi kunne selvfølgelig også allesammen blive muslimer, så ville integrationen sikkert gå meget nemmere.

      Jævn djævelskabet med jorden, og smid skægaberne ned til deres ligesindede.

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag