Kommentar

Europas problem er ikke, at der står 60 millioner (tænk på et tal…) fattige i kø for at slippe ind til gratis bolig og penge, så de igen kan invitere hele deres store familie herop. De har stået der længe, og vil blive ved med at stå der, hvis vi får reddet stumpene. Det er faktisk ikke så vanskeligt at få standset migrantstrømmen: Det er bare at sætte magt bag et tydeligt NEJ, ligesom Ungarn gjorde overfor de muslimske kolonner. Det kræver ganske vist rygrad koblet til hjernens princip-center for at løse den største trussel mod Europa siden september 1684, men rygrad og sikkerhedstænkning gik af mode i 1989, da muren faldt.

Vi lever i globalismens æra, og Europas problem er ikke fattigdom i andre lande, men elendig politik fra globalistiske politikere og godtroende vælgere i vore egne lande. Disse letkøbte politikerne fik den fikse ide, at hvis man er «god» mod hele verden, så er man ikke bare moralsk overlegen og bliver genvalgt – man får i tillæg indført en hel masse nyt stemmekvæg, som bliver betalt for at være loyale mod den dårlige politik, og besvarer godheden med endnu mere godhed. Dermed åbnede de for at invitere hele verden til at søge asyl, baseret på et fiktivt skyld-paradigme overfor verdens fattige, og et idiotisk selvbedrag om at alle kulturer og folk er lige.

En katastrofe så stor, at selv eliten hører et fjernt ekko

Europas nepotistiske elite, (som aldrig har forstået noget, når det gælder fattigdom), troede, at kun dem, der virkelig har behov for beskyttelse ville tage ud på rejsen mod asylmælk og honning. Hvorfor skulle andre gøre det – lissom? Denne kortslutning gør, at de fortsat tror, at alle som sætter kursen mod den nærmeste menneskesmugler må have beskyttelsesbehov, ellers ville de jo ikke risikere så meget, vel? Men nu viser det sig altså, at der er en lille fejl ved denne særlige form for «logik» hos globalisterne. Du godeste!

ANNONSE

Europas borgere og blondiner lever farligere nu, og trykket på grænserne bliver kun større og større. Eliten står der bag panserglasset i deres kridhvide nabolag og begynder så småt at overveje, om der kan være gået noget galt med deres store, globale samfundsprojekt. Er det virkelig nødvendigt med en kursjustering? Ikke fordi de har taget fejl, selvfølgelig. Nej, gud bedre det, er du gal?? Selvkritik er ikke populært i disse kredse. Det er nok snarere fordi de undervurderede de farlige og ødelæggende «højreekstreme kræfter» bag hver en busk – tidligere kendt som «opposition».

Det er altså os politiske modstandere på højrefløjen, som ødelægger det multikulturelle paradis. Det er ikke migranter uden uddannelse, dannelse, penge, hæmninger eller assimilationsevne, som ødelægger noget som helst, selv med historiens mest frihedsfjendtlige og krigeriske politiske religion på slæb. Det ville jo indebære, at der er forskel på både folk og kulturer, og det stemmer ikke med det, alt eliten har overbevist hinanden om i champagnerusen. Hele debatten er en mental no-go-zone for disse fjolser. Men nu bobler en ny «løsning» i de tomme hoveder:

Alsylansøgningerne er der altså ikke noget galt med – det er kun administrationen af det, som er lidt «off». Løsningen som bobler mod overfladen nu er et gammelt og udskældt forslag fra Frp:  (Så er vi der igen…) Asylcentre i udlandet!  Opret checkpoints så folk slipper for at tage farlige chancer, hvis de ikke er kvalificeret til at få asyl. Lad folk søge asyl i deres eget land. Hurra! Eller som Macron  sagde det under et besøg i en «flygtningelejr» midt i Frankrig. «Vi kommer til dem!»

Nej, nej, nej, og atter NEJ! 

Det lignede en god løsning for bare fem år siden, før man forstod, hvordan venstrefløjen ville udnytte, radbrække og latterliggøre hele asylinstituttet. Europas gigantiske ulykke er desværre forårsaget af asylinstituttet, som egentlig var en lille nødudgang for enkelte ægte forfulgte, men som i mangfoldighedens navn blev omgjort til en vidåben ladeport for alle, som mener sig forfulgt af uheld, fordi de er født uden for Europa, og derfor fortjener gratis bolig og penge. Helst til hele familien i hjemlandet også. Venstrefløjen har bildt dem ind, at det er lettere at skifte bytte land end at skifte regering, og alle er hjertelig velkommen hertil. Problemet er, at det ikke passer.

Enhver løsning på Europas problemer som anerkendes af Europas elite, er i sig selv et digert, rødt flag. Disse lissom-politikere har gjort skade nok. De har vist sig uskikket til at lede noget, der er større end en 10-fods jolle. Folk som ødelægger deres egne lande med planløs og grænseløs masseindvandring og islamisering har ikke løsningerne – de er problemet. Enhver ny ide de serverer, bør behandles med den allerstørste største skepsis, for den er sandsynligvis lige så håbløs som alt andet, de er kommet med. Der må være grænser for, hvor mange nye chancer man kan få  –  selv som statsansat?

Asylinsystemet er selve problemet for Europa. 

Pressionsgrupper vil altid kunne bruge et brækjern på asylsystemet, for at få asyl til at gælde flere og flere, som vi ser i Sverige. (Vent, det er jo netop det, der er gået helt galt.) Næsten ethvert fattiglem, som har klaret sig til Sverige, har fået asyl, og alle som får det det ringer hjem og beder slægt og venner skynde sig herop før Sverige løber tør for penge og kvinder, som ønsker dem velkommen. (#vistårdetinteut å miste våre  toyboys) Det er åbenlyst, at der skal gøres noget, men eliten skal vel bruge endnu fem-ti år før de ser det indlysende.

Den nye «løsning» kan altså blive, at folk kan søge asyl i deres hjemland og få ansøgningen behandlet der. Der er flere problemer med denne plan: At gøre det endnu lettere for endnu flere at søge asyl, er bare endnu et signal om, at Europa slet ikke er fuld af migranter fra tidligere. Det er faktisk et signal om, at vi har plads til mange, mange flere, pengekassen er fuld, og blondinerne venter i længsel. Af sted! Tilhængerne af denne løsning indvender, at man gennem dette tiltag vil give alle uden grundlag afslag, og dermed tager de ikke turen over havet. Nå gør de ikke det? Og det er du sikker på?

Problemet er, at de allerfleste som rejser over havet ved, at de ikke er berettiget til asyl – de har de fået at vide af de venner, som er her, men nægter at tage hjem, fordi man godt kan mase sig ind og få ophold alligevel. Og hvis de ikke får asyl, som de godt vidste på forhånd, kan de bare gå i dækning og leve illegalt. Myndighederne har opgivet at få kontrol med dette for længe siden. Hvorfor skulle en sådan ny løsning stoppe det? Europa har lært dem, at det bare er om at komme, men husk IKKE at søge asyl eller tage dit pas med.

Hertil kommer, at disse migranters hjemlande ikke er funktionsdygtige stater, som man kan stole på. Enorm korruption og politisk kaos vil skabe hul i systemet, og menneskemasser vil hobe sig op i et håb om, at Læger Uden Anstændighed, Røde Kors eller andre NGO´ere dukker op og lægger pres på myndighederne for at slippe børnene ind. Tænk på børnene! Og så må forældrene jo følge med.

Nej og atter nej. Asylsøgning i udlandet er ikke løsningen. At afvikle hele asylretten er løsningen på det problem liberalisterne har skabt. Pressionsgrupper ved nemlig aldrig, hvornår de skal stoppe. Europa er transformeret til et verdenslotteri af Angela Merkel. Og bare du prøver længe nok, så vinder du præmien: Ophold i Europa. Det er bare at mase  på længe nok, blive kærester med midaldrende kvinder, få en unge på asylcentret, knivdræbe nogen, eller holde vejret til du bliver blå i hovedet – så har du en forankring til systemet,  og vips – så ordner det sig nok til sidst.

Der findes altid en venstreekstremist som vil gemme dig. Altid et kriminelt netværk som vil være din ven. Altid en advokat, som har brug for flere penge eller mere opmærksomhed. Altid en journalist, som vil være mikrofonholder. Altid et smuthul. Det har Europa systematisk lært indvandrere i årtier. Den lærdom bliver ikke glemt af muligheden for at søge asyl i udlandet. De der kommer, er måske nok analfabeter, men de er streewise, og ikke lige så enfoldige som europæiske politikere.

Hvorfor skal så mange millioner som muligt kunne søge asyl i Europa?

Jeg ved ikke, hvad man har forestillet sig, men hvis det gennemføres, så anbefaler jeg at ansætte robotter eller rene asylautomater, (bestillingsautomater lidt som McDonalds har indført) for her kommer mange, mange millioner, og endnu flere millioner vil forsøge sig. Der bliver kø! Da Europa allerede har sluppetlangt flere ind,end man kan håndtere eller har råd til, så er det antal, der føler, at de også har ret til gratis bolig og penge gigantisk, og de bliver nok ikke glade, når de får afslag i lotteriet. Hvad med at prøve igen under et andet navn? Findes der nogenatå bestikke? Kan vi sultestrejke ved siden af asylsøgnings-automaten? Der findes nok en udvej.

Dem som allerede er sluppet ind i Europa, vil aldrig opgive at få slægt og venner hertil, og de vil bruge alle midler – også ulovlige – for at vinde lottogevinsten, uanset hvor man kan søge asyl. Hertil kommer alle de arrangerede ægteskaber, som naturligvis også medfører, at endnu flere har ret til at komme. Og bag det hele synger en endeløs række af pressions- og støttegrupper som aldrig kan få hadet deres eget land nok, og aldrig kan få tilstrækkelig mange udlændinge og ukultur, som hader demokratiet hertil. Jeg gætter på, at de til sidst får gennemtrumfet, at man også kan søge asyl ved ankomst, så der bliver dobbelt så mange muligheder. «De gode» ønsker det.

Og hvorfor? Hvad er målet med det? Hvor skal det ende? Hvad er det, man vil opnå? Siden hvornår er det blevet en menneskeret at søge asyl i Europa? Hvorfor skal vi opretholde et sådant signal gennem asylcentre i ulande? Vi burde hellere gøre det modsatte: Bruge ressourcerne på at informere om, at ingen længere kommer ind i Europa. Døren er lukket. Det blev for meget. For mange forlangte for meget, og nu må Europa desværre tage vare på sig selv.  Det er meningsløst, at så mange har mistet deres ID-papirer, men godt kan finde ud af at passe på deres smartphones hele den lange vej. Hvor dumme tror de, vi er?

Asylsystemet skal ikke ophæves helt

Er der så ingen forfulgte, som kan få asyl i fremtiden? Jo, måske? Efter at Europa (eller hvert fald Norge og Danmark) får kontrol over situationen, samfundet og det økonomiske, så kan man måske lempe reglerne en smule. Måske. Eller måske bør vi igen gå andre veje og indføre et par små regelændringer:

1:  Kommer du hertil uden ID-papirer, bryder du loven, og du bliver placeret i forvaring, til du kan bevise, hvem du er. Har du ikke visum, bliver du også placeret i forvaring til du rejser ud igen. Vil du ikke opgive dit ID, så sidder du til du giver op. Har du visum og ID papirer, er du naturligvis velkommen på besøg, men ikke til at blive. Omtrent som det er i USA.

2: Alle muligheder for at kræve eller søge asyl ophæves permanent. I stedet skal man være inviteret til at få asyl i Norge af norske myndigheder.  Sådan kan vi stadig hente et lille antal dissidenter og ægte flygtninge, som faktisk har behov for beskyttelse og ikke bare påstår, at de har brug for det.

Disse to regelændringer burde give fuld kontrol over, hvem der får beskyttelse, og vi kan i ro og mag invitere dem, der har størst beskyttelsesbehov. Spørger du mig, burde politiske dissidenter og kvinder få førsteprioritet, især fra diktaturer og islamske lande, for enhver mand, som har brug for beskyttelse fra macho-ukulturer, er der garanteret en kvinde, som har endnu mere brug for det. I stedet sidder kvinderne tilbage og ser mændene forsvinde i hobetal i horisonten. Vi har skabt problemet, for vi har ladet det ske, og nu er skævvridningen af køn større i Sverige end i Kina. Det problem vil ramme Sverige for fuld skrald om nogle år. Det vi ikke skal gøre er at invitere dem med den højeste uddannelse. Dem er der stærkt brug for i deres hjemland, og vi har ingen ret til at snylte hjernekapacitet fra fattige lande. Vi skal hellere uddanne vores egne kloge-Åger.

Hvad med at passe lidt på os selv? 

Migranter har ikke vores bedste i tankerne. De har deres eget bedste i tankerne, og ingen kan klandre dem for det. Jeg forstår dem faktisk inderligt godt. Men det betyder også, at fokus nu skal rettes mod vores egen sikkerhed og fremtid. Det ser imidlertid ikke ud til at ske lige med det første: Først må situationen blive endnu værre og farligere, så selv ikke socialisterne kan holde ud at tale om multikultur som om det virker.

Før det sker, vil det højst sandsynligt være for sent for Sverige. Hele bydele er allerede overtaget af islam. Ræk hånden, hvis du tror, at Muhammeds knælende menigheder vil afgive kontrollen igen og sige «OK, nu synes vi,a t det her islam-halløj er gået lidt over gevind, så nu gør vi som de vantro vil, og lader os integreret.»

Europa har gjort nok. Nu må andre lande og kontinenter tage ansvar for sig og sine.

 

ANNONSE