Nyt

Cirkus Arena på Facebook, 17. april 2019

Når medierne skriver ‘en gruppe unge drenge’, så overrasker det ikke at flere af Cirkus Arenas stjålne Suzuki-motorcykler blev fundet ved en sti tæt på Janesvej i Brabrand. Den ene er udbrændt, som de lokale skikke foreskriver. En historie fra TV2 Østjylland – Hærværk, tyveri og ildspåsættelse mod cirkus: Nu er der vagter i døgndrift.

“Tirsdag fortalte TV2 ØSTJYLLAND, at én eller flere tyve i løbet af natten luskede ind i cirkusteltet, og ved hjælp af værktøj brød de cirkussets såkaldte dødskugle op og stjal i alt seks gule Suzuki-motocross-motorcykler. …

Med hjælp fra både Østjyllands Politi og opmærksomme borgere, fandt cirkusset dog frem til tre af de i alt seks forsvundne motorcross-cykler, så de alligevel kunne være med i forestillingerne.

… I aftes og i nat har der nemlig igen været uro. Torsdag aften fandt Cirkus Arena ud af, at der var sat ild til én af deres stjålne motorcrosscykler på en sti i det vestlige Aarhus. Senere på natten opstod der igen uro, da cirkuspladsen ved Tangkrogen blev vækket, fordi en gruppe unge fyre forsøgte at stjæle to af deres lastbiler.”

ANNONSE

Mest læst